Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO SU SE ZBUNILI

Veliki gaf kineske televizije: Crnu Goru reklamirali prizorima iz Dubrovnika

Neuobičajena slika Dubrovnika u ovo doba godine
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
31.05.2020.
u 17:13

U jednom kadru se čak i zastava vidi - primijetili su neki korisnici

Reklamiranje Crne Gore kao korona free zemlje u prilogu koji je objavio CGTN Europa, inače dio televizijskog kanala kineske državne televizije, izazvao je val negativnih komentara. Naime, Crnu Goru predstavili su brojnim kadrovima iz Dubrovnika, što su osim Hrvata i Crnogoraca, primjetili čak i neki stranci koji su prozvali ovu televizijsku kuću zbog "nevjerostojnosti". 

U prilogu se tako mogu vidjeti zidine, Stradun, gradska vrata...

- Budite ozbiljni! Na početku se vidi slika nevjerojatnog grada, ali to je ulica Stradun u Dubrovniku. I video mnogo puta prikazuje luku u Dubrovniku gdje se vidi hrvatska zastava. Dajte, budite ozbiljni! - napisao je jedan korisnik dok je drugi bio još oštriji: - Majmuni jedni, ne blamirajte se. Stavili ste snimke Hrvatske. U jednom kadru se čak i zastava vidi.

No bilo je i onih koji su to pak vidjeli kao tek besplatnu reklamu za Dubrovnik. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

NE
Neonacionalist
18:44 31.05.2020.

Pa blizina Dubrovnika je njima najbolja turistička reklama , pa tako se i ranije pozivalo strane turiste da se nakon Dubrovnika spuste dole južnije na crnogorsku obalu koju inaće uglavnom povjesno južni dio Dalmacije tj. hrvatski zaljev svetaca Boka i i Budva koju im je darovao naš dragi Tito .

Avatar JenniferAK79
JenniferAK79
21:43 31.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​is︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije