Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
70. OBLJETNICA
Povratak na članak

Kina pokazala naoružanje: 'Nikakva sila ne može uzdrmati status Kine'

Vojska mora odlučno braniti kineski suverenitet, sigurnost i razvojne interese, kao i čvrsto održavati svjetski mir, rekao je Xi odabranoj publici na trgu Tiananmen, što je prenijela državna televizija.

Komentari 29

Avatar DragorTr
DragorTr
14:30 01.10.2019.

Kinez, je trgovac i sutljiva osoba. Kad otvori svoju trgovinu robe najsire potrosnje on je jedini zaposleni. Ne jede, ne pije i ne spava, samo radi. Radi dok ne stekne dovoljno da jednu smjenu moze popuniti nekim pacenikom ili cescee pacenicom sa ovih prostora. Onda mu bude nejasno zasto njegov(a) djelatnik(ca) mora jesti, piti i spavati. Kako to da nema motiva za rad i samo rad, kad ga placa astronomskih 4000 kn, za samo 52 radna sata tjedno. Nece on to trpiti i podnositi, daje otkaz radniku, jer je ljencina i ne zasluzuje bolje. Naci ce on novog, marljivijeg i skromnijih prohtjeva. Ponosan je svojim znanjem hrvatskog jezika i smatra da mi trebamo biti zahvalni njemu sto je on naucio isti. Isto tako smatra da mu trebamo biti zahvalni sto nas opskrbljuje odlicnom robom pod uvjetom da se ne upotrebljava po danu, po noci, suncu, kisi, u proljece, jesen i zimu. Doduse na tomu posljednjem mnogi u Hrvatskoj mu i jesu zahvalni jer im place i mirovine omogucuju da kupuju i imaju samo njegovu, kinesku robu.

VL
Avatar sv.ilija
sv.ilija
11:31 01.10.2019.

Sve što sam kupio kinesko nikad ništa nije valjalo, varaju cijeli svijet svojim proizvodima

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:22 01.10.2019.

klanjate se kini, novom/starom caru! narod koji se kulturno uzdiže tisućama godina u nizu. narod koji je svijetu dao kompas, barut, papir, tiskanje... narod koji veći dio svijeta oblači, omogućuje da gleda tv i sluša radio, igra se na kompjuteru, 'uči'. narod koji proizvodi. oni koji ga optužuju za krađu intelektualnog vlasništva moraju prvo pojasniti kolko su oni platili za korištenje drugih stvari, koje danas jednostavno proglase industrijskim standardom! sadašnja razina zaštite ograničava razvoj. što ako 'kinez' otkrije umjetnu gravitaciju? i odluči to s nikim podijeliti, ne dozvoliti ikome da to koristi?

VL
DU
Deleted user
10:59 01.10.2019.

Kina je sila dok je pod ruskim nuklearnim kišobranom. Zemlja bez sirovinske baze i energenata,s neprijateljskim susjedstvom.Teško da će oni ikad zamjeniti SAD-e.

VL
Avatar EtTore
EtTore
13:35 01.10.2019.

Zuti vladaju!

VL
SE
serđo12
11:45 01.10.2019.

Najjači su ipak naši Ameri.ali samo ako se borba vodi u Hollywoodu !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.