Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEVERNA KOREJA
Povratak na članak

Kim Jong Un posjetio novu podmornicu, najavio potencijalno opremanje projektilima

Sjeverna Koreja ima veliku flotu podmornica, no samo jednu eksperimentalnu podmornicu koja može biti opremljena balističkim projektilima.

Komentari 2

TO
Toni66
11:44 23.07.2019.

Kim Jong Un posjetio novu podmornicu, najavio potencijalno opremanje balističkim projektilima, u odnosu na druge drzave koje ne proizvode gotovo ništa ili znaju dobre bicikle da proizvedu po cijeni o d 5000 Eura dok im narod masovno kupuje automobile do do te cijene . Kim Jong Un , je vidio naučio zna kako je jako pametno poput Irana da popisuje ugovore sa Amerikom .. On ide po onoj uzdaj se use i svoje kljuse... Sadam je bio veliki prijatelj Amerike Bin Laden isto i saveznik . Sa Gadafijem su se lijepo izmirili bili da mogu da lakše se približe prijatelju i pošalju demokraciju .. ZNa se kako je prošao i nema nikako demonkratskoga suda da traži ubojicu ratnog zarobljenika... Aj Tola Humeni je bio u Parizu u zaštiti zapada dok nie Sah Reza Pahlevi pobjegao i on se doma vratio i progovorio .. Kao vjerski poglavar i musliman nije smio lagati .....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.