Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjeverna Koreja
Povratak na članak

Kim Jong-un nadgledao novo lansiranje raketa: 'Ispaljena dva projektila'

Japanski premijer Shinzo Abe ocijenio je da je ispaljivanje balističkih projektila "ozbiljan izazov" za međunarodnu zajednicu

Komentari 14

NE
Neonacionalist
07:58 29.11.2019.

Vidi koji dobar kožnjak ima veliki vođa a i frizura je dalje postojana .

VL
PA
Prosvijećeni apsolutist 2
07:41 29.11.2019.

To je prava drzava, hrvatski politicar bi tu prezivio dva sata i ajd bok

VL
AA
aabbcc
18:06 29.11.2019.

novo lansiranje raketa: _ Nema zrtava nema stradanja i neka budu svjetli primjer onima sto svoje rakete isprobavaju na zive ciljeve !

VL
Avatar Verre
Verre
11:05 29.11.2019.

price za djecu, nije on nikome prijetnja i on to jako dobro zna sto se sve moze i kakva tehnologija postoji.. covjek se samo malko igra sa svojim igrackama. Sto je lose u tome? Netko skuplja marke, netko whiskey kao njegov otac, a on skuplja rakete.

VL
TO
Toni66
10:38 30.11.2019.

Kim Jong-un nadgledao novo lansiranje raketa: 'Ispaljena dva projektila'... Za razliku od njihiovih neprijatelja oni spale peko 200 po danu kadkada i niko niti javi mjesećno sa prijateljima NATO opale i po 2000 raketa Bato .( Za razliku Kima - - velika razlika ima ciljano pogađaju tuđi teritorij i ubijajau civile i Rasturaju im domove i stanovnie te države na veliko ) .. Mislim po Siriji, libiji , Afagnima i Iračanima... Kroz 5 godina demonkratiziranja priča se o "teritorijalistima"porozvnim skračenio teroristima. A naši EU teroristi . Svi preživješe i sad ih Hrne več godinu jaki bogati Kurdi koji su kupili ili iznajmili jeftino zabadava zatvore i teritorij od Assada ? oni su sad ti pravi pametani i šefovi u Siriji . Ugledavši se na druge tamo za-ostale pobjednike nad Assadom....

VL
TO
Toni66
10:55 30.11.2019.

On nikome ništa ne pokazuje niti može to ti je ti pokažaš kome što ? da imaš raketu i time se hvališ provociraš . Pišu njegovi neprijateli koji su kao ugroženi jako a nalaze se peko 10.000 milja daleko odod dometa a smi su mu došli njenu na granicu.. Sa tim da imaju oko 30. 000 puta jči potencijal za njegovo uništenje ako treba .. Ljudi su jadni . Omjer kao nekada boks - Kličko u ringu sa 3 godišnjim djetetom i onda mu još govoriš pazi mali zna da udari ljevicom po bradi ako ne paziš .. Sve ostalo je banda + propaganada...............

VL
LA
lakočemo
07:26 29.11.2019.

bit će belaja.....sve ih zemlje imaju samo jednog dana kad to sve krene neće biti dobro .....

VL
ZI
zimerman
08:29 29.11.2019.

Ako bolje pogledate sve slike iz Sijeverne Koreje koje su dostupne na internetu ,primijetit ćete da je jedini debeo čovjek Kim Jong .

VL
IV
ivanbalic
07:33 29.11.2019.

Zista to sve vise postaje interesantno,tako jedna mala drzavica,da se tako oholo i hrabro nosi s jednom amerikom,J.Korejom,Japanom,da vise ne nabrajam,to su osovine koje ne prezaju ni od kakvog terorizma,a nesmiju nista ovj"jadnoj maloj drzavici"i to vece 30-40 godina,zaista ili imaju nesto sto sto moze potopiti tu svu "silnu"vojsku,ili neko neko stoji iza njegovi ledja,neko ko jedva ceka kakav los potez,pa da se umjesa u to i sve te vojske posalje na dno Ocena,debeli svakog tjedna raketa jedna,a ovo samo"osudjuju"i mole se bogu da nepadne na ki razarac s nuklearkama,ili neko kopneno postrojenje ne pogodi,zaista interesantno.

VL
Avatar navijač
navijač
08:23 29.11.2019.

To je samo pokazatelj nemoći , a ne snage.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.