Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVLAČIO SE

Kim Jong-un je bio loš učenik i često je markirao

\'Kim Jong-Un (C), supreme commander of the Korean People\'s Army (KPA) and supreme leader of the Workers\' Party of Korea, state and army, visits the KPA Unit 169 in this file photo released by North
Reuters/PIXSELL
02.04.2012.
u 22:00

Kim je bio slab iz prirodnih znanosti i jedva je prošao matematiku, kulturu, društvo i njemački jezik, piše Le Matin Dimanche

Mladi sjevernokorejski vođa Kim Jong-un (29), koji se školovao u Švicarskoj, imao je loše ocjene i često je “markirao” s predavanja. Izvrsni vođa Kim s nastave je izostao 75 dana tijekom prve godine u Međunarodnoj školi u Gümligenu pokraj Berna, piše švicarski list Le Matin Dimanche, dok je na drugoj godini nastavu “markirao” 105 dana.

Dječak, koji je u školu upisan pod pseudonimom Un Pak, nekad je bio na nastavi samo poslijepodne, piše list pozivajući se na neimenovanog učenika iz Kimova razreda.

Kim je bio slab iz prirodnih znanosti i jedva je prošao matematiku, kulturu, društvo i njemački jezik, prenijela je agencija AFP.

Čak i u engleskom, gdje je najprije stavljen u napredniji razred, ubrzo je bio vraćen u niži – prosječan. Kim je odlične ocjene imao samo iz glazbenog i tehničkih predmeta.

Kim je rođen 8. siječnja 1983., a zbog slaba poznavanja njemačkog jezika stavljen je u razred s djecom rođenom 1985.

Kim Jong-un preuzeo je vlast u Sjevernoj Koreji od oca Kim Jong-Ila, koji je umro od srčanog udara 17. prosinca 2011

Komentara 5

KK
KlNGS KlNG®
22:56 02.04.2012.

a što se čudimo? i u Hrvatskoj su uglavnom ovakvi kadrovi, bilo iz hdz ili sdp ili hns sve je to isto

JA
jamanuša
23:40 02.04.2012.

nije ima kada učiti pogotovo kad je išao u drugu smjenu jer je morao zaraditi dnevnicu za knjige i slatkiš, ljudi moji nije njemu bilo lako, sada mu je i teže -sažaljevam se

K1
k1milica
06:41 03.04.2012.

bar je isao u skolu za razliku od nasih nasljednih profa....kojima tata kupuje direktno diplomice i sigurno nije placao ispite itd.......kako vidmo trn u oku brata svog a balvan u nasem ne osjetimo,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije