Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE MJERE
Povratak na članak

Kibernetički kriminal: Zašto nam treba web-policija

U Italiji i Estoniji govorom mržnje na mrežama bave se specijalizirani policajci s vlastitim profilima na društvenim mrežama, koji prikupljaju inkriminirajući materijal, ali i upozoravaju ljude da su im komentari na rubu

Komentari 4

LU
luksa
23:20 10.01.2019.

Kibernetički kriminal? Osnujmo internet političku policiju, da lovi nepodobne a u saboru će zastupnici izjavljivati da 45 nisu dovoljno pobili ljudi.

VL
MI
mioslavzubanovic
06:38 11.01.2019.

Verbalni delikt. Poznato?

VL
DU
dubravko61
06:51 11.01.2019.

interesantna djela koja su procesuirana: isticanje prvog bijelog polja u grbu, za dom spremni itd.itd. U vrijeme omrażenog režima yugoslavije, 1971. hrvatskog proljeća I buđenja nacionalne svijesti te hrvatskog otpora srpskim krađama, za ista djela bili smo slavljeni o hrabrosti od strane hrvata a I suđeni kao NACIONALISTI od strane omraženog režima sfrj. Za ista djela narod danas šuti, a hrvatska država procesuira. Čudan narod. Kako se u 25 godina promjeni "svijest".

VL
KK
klara.kos.73
09:07 11.01.2019.

to je verbalni delikt i uvođenje cenzure. Kriminal je kada netko iz Istre prebaci 500 milijuna dolara u off-shore banku a nitko od institucija ne reagira i ne istraži. To je kriminal idioti jedni. Nemojte nam vrijeđati inteligenciju. Ono što slijedi u Europi biti će žuti prsluci limunada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.