Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE NA TWITTERU

Obernel uzvratio na izjavu predsjednice: Izvrijeđala je NK Rijeku, gdje je kraj?

Kolinda Grabar-Kitarović i Vojko Obersnel
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL/Milan Sabic/PIXSELL
1/3
27.10.2019.
u 22:38

NK Rijeka još uvijek se nije očitovala o izjavi hrvatske predsjednice.

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel osvrnuo se na Twitteru na izjavu hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović o nogometnom klubu Rijeci. Naime, Grabar-Kitarović je izjavila da je kao Riječanka odlazila na utakmice Rijeke, ali  Rijeka je tada bila 'nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu zvezdu'. 

- Nakon što je iz Željezne zavjese sa crvenim pasošem otišla na školovanje u SAD, KGK danas izvrijeđala NK Rijeku kao rezervni srpski klub. Pa koliki je taj rezervar gluposti? Gdje je kraj? - napisao je na Twitteru riječki gradonačelnik. 

 

NK Rijeka još uvijek se nije očitovao o izjavi hrvatske predsjednice koja je u početkom listopada ove godine postala članica navedenog kluba. 

VIDEO: Kolinda Grabar-Kitarović objavila svoju kandidaturu

 

Komentara 50

MA
Markos
22:48 27.10.2019.

%. koloniaš komunjara Eberseronel se javlja odma sa svojim komunjarskim izvrtanjem rijeći koje je prjedsednica izgovorila. Nije rekla, što ti želiš interperetirati. Smrad.

PR
Princeza
23:08 27.10.2019.

Jao debeljko Vojko se uvredio hahah

Avatar Urbani
Urbani
23:29 27.10.2019.

Obersnelu je bivsa dzava bila bolja, bio podoban!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije