Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u splitu

Kerumov zamjenik napao studente koji su snimali i razbio im opremu

jure šundov, napad
Foto: Screenshot Dnevnik Nova TV
1/4
20.09.2010.
u 15:20

U Kerumovu uredu kažu da ništa nisu vidjeli te da ne znaju što se to dogodilo studentima.

Skandalozan ispad imao je Jure Šundov, zamjenik gradonačelnika Željka Keruma, u Splitu. Osmero je studenata I. godine splitske Umjetničke akademije, smjer Film, video i slikarstvo, ispred Banovine (zgrade gradske uprave) za ispit snimalo performans “Političari ne vide i ne čuju”, no odjednom je iz Banovine istrčao Jure Šundov te im stao čupati kravate koje su za performans vezali oko očiju i usta. Studenti su bili zgranuti.

– Vikao nam je da je i on umjetnik, da to što mi radimo nije nikakva umjetnost. Pitao je tko nas je poslao, a onda kazao kako to radimo u političke svrhe, a ne za fakultet – rekla je jedna studentica.

Ne samo da je razjareni Šundov studentima počupao kravate već im je razbio i kameru, monitor i mikrofon. No videozapis koji svjedoči o njegovu sramotnom postupku, kakav ne dolikuje čovjeku koji bi trebao voditi Split, nije uspio izbrisati. Policija je na poziv studenata obavila očevid, ali zasad šuti.

U Kerumovu uredu kažu da ništa nisu vidjeli te da ne znaju što se to dogodilo studentima i tko ih je napao. Napadač Šundov poručio je pak da nema nikakvih izjava, a službeno će se očitovati sutra. Valjda zna o čemu...

Komentara 9

Avatar sizif
sizif
17:08 20.09.2010.

@tric E moj prijatelju imaš ti pravo... Sve to nama rade \"ONI\" što idu na fakultete. I zato sam siguran da bi ti to po kratkom postupku: ukinuo! Što tebi fali? Četiri godine osnovne, dvadesetak uz ovce... prijatelji ti pokazalii kako se upali kompjutor... i? Što ti fali? Ništa!?

SN
sneacker
18:50 20.09.2010.

m_m je napisao/la: Garant brantelj! ------------------ Prije bi bilo: \"Garant seljačina\" - pa zna se gdje radi

Avatar m_m
m_m
15:35 20.09.2010.

Garant brantelj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije