Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI Neka narod sam izabere, poziva poduzetnik

Kerum u Spaladium Arenu dovodi Bebeka, Alena i Tifu

04.05.2009.
u 17:12

– Znao sam da će biti kleveta i podmetanja mojih konkurenata, ali nisam očekivao da će to biti tako intenzivno. Mislim da su pretjerali! Nije korektno – komentirao je Željko Kerum predizborne aktivnosti Kureta i Ostojića.

– Nagovorili su pristrane ljude da kažu narodu za koga neće glasat. Ne triba narodu govorit, neka sam izabere! – poručio je Kerum.

Bebek – Alen – Tifa, odnosno “Kad bi bio Bijelo dugme” – predizborni je koncert koji će Kerum pokloniti svojim biračima u ponedjeljak 11. svibnja u 20 sati, i to u Spaladium areni. Na presici u restoranu Sky, na zadnjem katu Jokera, sa Željkom Bebekom najavio je spektakl. Karte će biti tiskane danas, a o načinu njihove podjele javnost će biti obaviještena na vrijeme.

– Imat ću ih i ja u džepu! – otkrio je Kerum. Za honorar izvođača kao i cijenu najma Arene rekao je da su poslovna tajna.

– Hvala prijatelju Željku što me pozvao da budem dio spektakla koji je uvod da postane gradonačelnik najlipšega grada na svitu! – rekao je Bebek, kojemu je ovo prvi predizborni koncert. Novinari su od Keruma tražili i komentar poraz Hajduka u nedjelju.

– Suđenje je bilo nepravedno, a ni igra nije bila na nivou! – drži Kerum.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije