Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasprodaja

Kerum prodao "Joker" za 70 milijuna eura Nijemcima

kerum
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
12.09.2013.
u 11:57

Novi vlasnik luksuznog trgovačkog zdanja je neimenovani njemački mirovinski fond

Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum, nakon trgovina "Kerum" i brojne imovine, prodao je i trgovački centar "Joker". Slobodna Dalmacija piše kako je "Joker" prodan za 70 milijuna eura predstavnicima njemačkog mirovinskog fonda.

Realna cijena trgovačkog centra od 54.000 kvadrata, koji se prostire na mjestu nekadašnje tvornice "Jugoplastike", iznosila je 108 milijuna eura, ako se računa da je kvadrat luksuznog trgovačkog zdanja 2000 eura. Činjenica da je prodan za više od 30 milijuna euera ispod cijene, tumači se gopodarskom krizom, ali i nedostatkom zainteresiranih kupaca.

Navodno, Kerum i za hotel "Marjan" ima pet-šest ponuda, sve odreda iz inozemstva, a njegova vrijednost se procjenjuje na 80 milijuna eura. Sam Kerum nije htio podrobnije komentirati prodaju centra koji je nazvan po početnim slovima njegovog najstarijeg sina Joška.

- Još sam u Rogoznici, a trenutno mi je najbitnija svečanost otvaranja križa na Marjanu. Radujem se petku i okončanju projekta koji smo u mom mandatu pokrenuli. Bit ću u protokolu, a nakon toga se opet vraćam u Rogoznicu i pisanju knjige - rekao je Kerum.

>>Tone prema dnu: Kerum ostao i bez kafića na Zapadnoj obali

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije