Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnje splitskom gradonačelniku

Kerum primio prijeteće pismo: "Vrime je. Ako ne daš ostavku..."

Željko Kerum
Nino Strmotić
11.11.2009.
u 09:59

Ovo je inače treća pismena prijeteća poruka koju je splitski gradonačelnik dobio. Prva je stigla na adresu njegove tvrtke, a u njoj se prijetilo da će mu ako postane gradonačelnik, nestati obitelj.

SPLIT - Splitski gradonačelnik Željko Kerum jučer je policiji prijavio prijeteću poruku koja je stigla na adresu njegove tvrtke Kerum d.o.o.

- Vrime je. Ako ne daš ostavku... piše u poruci u kojoj je nacrtana i mrtvačka glava.

Poruka je potpisana s "Nije Ostojić".

Policija je izuzela originalnu poruku radi vještačenja, a Kerum je kazneno prijavio nepoznatog počinitelja radi prijetnji.

Ovo je inače treća pismena prijeteća poruka koju je splitski gradonačelnik dobio. Prva je stigla na adresu njegove tvrtke, a u njoj se prijetilo da će mu ako postane gradonačelnik, nestati obitelj. Tu poruku potpisala je "Crna ruka", jednako kao i sljedeću sa sličnim sadržajem koja je stigla 12. ožujka.

Policija provodi istragu nakon koje će biti poznati dodatni detalji.

Ključne riječi

Komentara 19

OB
-obrisani-
10:28 11.11.2009.

. ..periku i priko granice.....TURCINE ne kontroliraju...!!! ..

Avatar Robinzon
Robinzon
10:27 11.11.2009.

Pa zar se t.z.v. političari od kalobra još nisu pomirili s činjenicom da ih je počistio obični seljak, a i oni koji su se dobrano uhljebili pomoću takvih \"političara\".

OB
-obrisani-
01:21 12.11.2009.

Otice on ravno u lepoglavu za sav prikriveni kriminal i lopovluk. ako stvarno prije ne izgubi glavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije