Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kerum apelira

Kerum: Prestanite pisati o Fani, kao Boga vas molim!

kerum-test
Nino Strmotić
30.12.2009.
u 13:22

Kerum traži od medija da se okane pisanja o njegovoj trudnoj djevojci Fani jer time, tvrdi, ugrožavaju njezin i djetetov život.

Splitski gradonačelnik Željko Kerum obratio se kao privatna osoba otvorenim pismom svim medijima moleći ih da prestanu pisati o njegovu privatnom životu, osobito o trudnoj mu djevojci Fani Horvat.

– Poštovani predstavnici medija, ne znam jeste li svjesni što radite, odnosno znate li da ugrožavate život nerođenog djeteta i trudnice koja održava trudnoću. Moja djevojka Fani Horvat teško proživljava svaki vaš napis i to ugrožava njezin i bebin život. Prestanite, kao Boga vas molim – stoji u Kerumovu pismu.

Podsjetimo da je Fani Horvat postala poznata i zanimljiva medijima upravo zahvaljujući Kerumovu priznanju da je u vezi s njom te da ona čeka njegovo dijete.

Iz dopisa se može zaključiti da su Željko i Fani i dalje zajedno. “Moja djevojka” je sintagma kojom Kerum vjerojatno namjerno opovrgava sve napise o prekidu njihove veze, kao i tvrdnje da se planira vratiti ženi Ankici.

Željko i dalje voli i štiti svoju Fani i njihovo dijete.

Ključne riječi

Komentara 36

DU
Deleted user
16:23 30.12.2009.

Jesi li ti svjestan što si učinio ženi, javno raskinuvši dugogodišnji brak, preko TV-a? Zašto bi novinari bili blaži prema tebi, nego što si ti bio prema svojoj ženi?

Avatar andro_livi
andro_livi
18:32 30.12.2009.

Zaista nema smisla to uznemiravanje trudne zene. Treba cekati da se fino porodi i vrati u normalno stanje pa je onda dobro ****t. Valjda je toloko zasluzila. Ne radi potrebe sto joj stari magarac ne moze dovoljno sexa pruziti vec radi toga sto upropasti jedan brak.

MR
mrXXXXX
14:36 30.12.2009.

..nije ljepo da neko trpi i ne veseli me ova priča ALI obično sve u životu dodje kam treba doć.. sad je očito došlo vrijeme naplate njegovog bahatog načina života i njemu i njegovima.. svaka rit dodje kam treba.. tak vele dede i bake

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije