Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagoslov križa

Kerum: Prekrižim se Bogu i kad sam najpijaniji!

Željko Kerum održao govor nakon blagoslova križa na Marjanu
Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/7
13.09.2013.
u 18:06

Dnevno se svi prekrižimo ili prekrstimo barem pet puta, izjavio je bivši gradonačelnik Željko Kerum nakon blagoslova križa na Marjanu

Križ na Marjanu, podignut za posljednjih dana vladavine Željka Keruma, danas je blagoslovljen pred oko 200 ljudi, među kojima je bio i bivši gradonačelnik. Željko Kerum došao je u pratnji svoje sestre Nevenke Bečić i aktualnog splitskog gradonačelnika Ive Baldasara.

– Nisam ga napravio ja, predsjednica Gradskog vijeća i gradski zaposlenici, već građani grada Splita. Za mene križ znači sve: povijest, sadašnjost, a, kao i za vas, i budućnost. Dnevno se svi prekrižimo ili prekrstimo barem pet puta. Ja, kad sam najumorniji i najpijaniji, navečer se prekrižim Bogu. Ovom ću križu ja hodočastiti. Nisam se nikome molio osim dragome Bogu, svecima i apostolima – izjavio je Kerum , pišu 24sata.

>> Splićani glasuju s pogledom na 10-metarski križ na Marjanu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije