Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JA SVE MOGU'

Kerum ponovno u pohodu na Sabor: 'Poremetit ću planove HDZ-u'

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
31.05.2020.
u 17:37

- Narod mene zove i kaže: 'Kerume, Žele, idemo!' Idemo, mi ćemo dobit, mi smo Dalmatinci, sad zastupamo Dalmaciju, ovo je interes Dalmacije - tvrdi bivši splitski gradonačelnik

Željko Kerum također će se kandidirati za nadolazeće parlamentarne izbore, a kako je sam najavio, sa sloganom "ja mogu sve" lovit će glasače treće opcije koji su razočarani Mostom i Živim zidom.

- Nemaju oni više neke mogućnosti, tržište koje su oni zauzeli je prazno. Smatram da imamo mogućnost postići dobre rezultate, a s druge strane kandidati dviju najjačih stranaka – HDZ-a i SDP-a – nisu neki kandidati u 9. i 10. izbornoj jedinici da bi mogli postići bolje rezultate od mene i moje Hrvatske građanske stranke. Mislim da imam velike šanse ući u Sabor - kazao je Kerum za Dnevnik.hr

Škoru ne vidi kao prijetnju. Štoviše, smatra da u Dalmaciji neće uopće prijeći izborni prag.

- On ide na soluciju kao da je on desno orijentiran, ali ja se s tim ne bi složio. On nema s tim veze. Tako da mislim da on u 9. i 10. jedinici neće uopće prijeći prag i tu ćemo moja stranka i ja poremetiti planove HDZ-u jer je slično biračko tijelo - dodaje Kerum.

Kaže i da će surađivati sa bilo kim tko od predsjednika dobije mandat za slaganje vlade, bez obzira bio to SDP ili HDZ.

- Ja 12 godina postojim, ja sam s ljudima s narodom i narod mene bira. Narod mene zove i kaže: 'Kerume, Žele, idemo!' Idemo, mi ćemo dobit, mi smo Dalmatinci, sad zastupamo Dalmaciju, ovo je interes Dalmacije. Znači Kerum je u Saboru, Dalmatinac u saboru, Dalmatinac nosi lančić oko vrata. Mi smo Dalmacija i mi moramo zastupati naše interese' - ističe bivši splitski gradonačelnik.

Ključne riječi

Komentara 19

TK
tkoznaa
18:36 31.05.2020.

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha , tko te ne zna skupo bi te platio !

DA
danijelrukavina4
19:37 31.05.2020.

Željko, ohladi malo. Koliko znam, za učešće u izborima, svaki građanin, pa tako i ti Željac, treba donijeti potvrdu da nije porezni dužnik prema državi. Koliko mi je također poznato ( iz medijskih napisa ), Željac, ostao si dužan kolikoo ? 112 milijuna kuna ?, 105 milijuna kuna ? 120 milijuna kuna ? - znam samo da se spominjala cifra od preko 100 milja kuna. Željac, ja nigdje nisam pročitao da si podmirio dug prema poreznoj upravi, ako jesi - onda se ispričavam. Ali ipak mislim da nisi. Pa kako ti misliš izaći na izbore ? To meni nije jasno ? Željac, vidim da postoji volja da podmiriš porezni dug. Željac, moraš požuriti. Izbori su jako brzo. Koliko sam vidio, hvališ se da si uvijek davao. Kako si zaboravio dati državi njen dio ? Pa to je trebalo biti prvo, Željac, zar ne. Požuri Željac u poreznu upravu, izbori su brzo.

LO
lol9101
20:14 31.05.2020.

Mogu svi svašta govoriti protiv Keruma, ali on je bio najbolji gradonačelnik Splita u zadnjih 20-ak godina, ni HDZ ni SDP mu ništa nisu mogli, ako pobjedi na izborima Hrvatska bi mogla postati 'mala Amerika'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije