Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petar Škorić:

'Kerum je u koaliciji s SDP-om. Fali don Ivan da ih blagoslovi'

Predizborni skup HDZ-a u Splitu (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/6
14.05.2013.
u 22:12

Gradonačelnik bi bio onaj koji je dezertirao i bivši pop za župana. Ne gledajte tv tri dana, uključite mozak i dajte im crveni karton - pozvao je Luka Podrug (HČSP) koji je za državnu vlast rekao da nije bilo gore od avnojevske.

- Od plana 21. sadašnja vlast ostvarila je samo točku na 22: masovno otpuštanje svih političkih neistomišljenika - rekao je Tomislav Karamarko na središnjem predizbornom skupu HDZ-a na splitskoj rivi.

Došao je dati podršku Vjekoslavu Ivaniševiću i Zlatku Ževrnji, kandidatima HDZ-a i koalicijskih partnera za splitskog gradonačelnika i splitsko- dalmatinskog župana.

-Mi nismo kandidati koji su švercali, trgovali i bježali iz Splita kad je bio u pitanju njegov opstanak. Kažeš da si slao manistru, ali nakon izbora manistra ti je skuhana! Sinoć je i aktualni gradonačelnik obznanio koaliciju sa SDP-om. Samo je falilo da don Grubišić to blagoslovi – obrušio se Petar Škorić, predsjednik splitskog HDZ-a.

-Gradonačelnik bi bio onaj koji je dezertirao i bivši pop za župana. Ne gledajte tv tri dana, uključite mozak i dajte im crveni karton - pozvao je Luka Podrug (HČSP) koji je za državnu vlast rekao da nije bilo gore od avnojevske.

-Ovi ljudi ne ne dijele ručkove i večere da ih plaćate iduće 4 godine. Nude krv, znoj i suze - rekla je Ruža Tomašić (HSP - AS)

>>Pogledajte kako je bilo na Kerumovoj ribarskoj fešti u Splitu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije