Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Njemačkoj

Kenijski azilant priznao da je ubio 17-godišnjakinju iz Srbije

Azilant ubio 17-godišnjakinju
Foto: Federico Gambarini/DPA/Pixsell
1/5
04.12.2018.
u 16:43

Uhićeni 19-godišnjak je kenijskog porijekla, a pored njemačke putovnice posjeduje i dokumente svoje zemlje

Nestala 17-godišnjakinja iz njemačkog grada Unkela, za kojom je tragala policija, pronađena je mrtva u izbjegličkoj kući u kojoj se nalaze tražitelji azila i beskućnici, u  gradu Sankt Augustinu. Prema neslužbenim informacijama radi se od Elmi C. porijeklom iz Srbije.

Roditelji djevojke prijavili su njen nestanak u petak., a lokalni mediji prenose da je obitelji rekla da će se sresti s prijateljicom u Bonnu. Međutim, prema policijskim saznanjima ona je, umjesto toga, otišla vidjeti osumnjičenog u skloništu.

Azilant ubio 17-godišnjakinju
1/8

Kako javlja DW, žrtva je osumnjičenog upoznala u kafiću koji tjedan ranije, a navodno su i bili u vezi. Policija je preko zajedničkih slika na Facebooku povezali žrtvu i osumnjičenog. 

Uhićeni 19-godišnjak je kenijskog porijekla, a pored njemačke putovnice posjeduje i dokumente svoje zemlje, objavila je policija. On je tijekom ispitivanja priznao da je Elmu C. ubio poslije rasprave.

>> Pogledajte kakva je situacija bila kada su migranti došli na GP Maljevac

Ključne riječi

Komentara 29

DU
Deleted user
16:52 04.12.2018.

A od kojeg je to rata taj pobjegao iz Obamalanda?

TA
Taubek
17:19 04.12.2018.

Eto djevojke pa si tražite čađave sa velikim...a ono dobiš veliki ali nož

DO
domxerex
17:23 04.12.2018.

Molio bih nekog neovisnog lijevog urbanog intelektualca da mi objasni zašto se sada na tog migranta ne dreči i galamai iz svih udruga i novina koje toliko brane istambuslku konvenciju? Ili se možda istambulska konvencija ne rpimjenjuje na migrante i muslimane? Primjetio sam da se te spodobe koje brane IK ne javljaju kada moji susjed Haris i/ili Sejfo natuku svoje žene jer im je eto to tako došlo i jer mogu. To tada tumače običajnim pravom i svim drugim čudesima samo nitko od njih neće stati u obranu žrtve kada to učini migrant ili musliman. Mogu se sjetiti još i licemjerja poznate samoproglašene feministice koja je branila svoga šefa Pukanića kada je pokušavao strpati svoju ženu u ludaru pod izgovorom da se drogira. Zanimljivo je da DORH nije tada ništa učinio a također ništa ni na njezine izjave da ju muž prisilno drogira i da su joj drogu davali neki liječnici u bolnici dok je bila zatvorena. Pitam vas je li ona žena ili za nju vaša Ik ne vrijedi jer je pukanić samoproglašeni antifašista. Zakoni ili vrijede za sve ili ne vrijede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije