Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alkohol uzrok još jedne tragedije

Kći uglednog Grobničana pijana pregazila djevojku

hitna pomoć
PIXSELL
08.11.2009.
u 11:23

S teškim ozljedama 20-godišnja djevojka iz Klimna na Krku prebačena je u KBC Rijeka, gdje se liječnici bore za njezin život

Cjelonoćna zabava, alkohol i upravljač snažnog automobila u rukama vrlo mlade osobe uzrok su još jedne teške nesreće.

Danas u četiri sata kod diskokluba “Crossroad” u Malinskoj na Krku 23-godišnja vozačica iz Čavala nedaleko od Rijeke teško je ozlijedila 20-godišnjakinju iz Klimna na Krku. Mlada je vozačica, po nepotvrđenim informacijama, kći jednog od najuglednijih Grobničana  i djevojka sina najpoznatijeg krčkog poduzetnika Nikole Turčića-Mikića.

Vozačica je izlazila s parkirališta diskokluba, doznali smo u OKC-u PU primorsko-goranske. Izgubivši kontrolu nad vozilom, udarila je u betonsku vazu na kojoj je sjedila djevojka.

Vaza je srušena, djevojka je pala, a vozilo je prešlo preko nje. Odvezena je u sušačku bolnicu riječkog KBC-a, gdje se liječnici bore za njezin život, a vozačici je izmjereno 1,11 promila alkohola u krvi.

Komentara 21

Avatar Azriel
Azriel
12:31 08.11.2009.

samo vi brišite komentare, i gledajte kak bahate spodobe ubijaju nevine ljude... i vi ste krivi za celebriti kulturu...

DA
dafa
12:35 08.11.2009.

od kud ovoj sa 23 godine Touareg? Opet tatina kćerkica... Taj auto definitivno ima više od 103KS koliko je maksimalno dozvoljena snaga propisana zakonom o mladim vozačima do 24 godine. Ja opet tvrdim, nesreće nerade mladi vozači nego budale... budale poput ove koja pijana sjeda za volan tako velikog i snažnog auta... tatinoj kćerkici u toj tvrđavi ništa neće biti, ali oni koji su joj pod kotačima nemaju šanse...

PO
poduzetnik
11:55 08.11.2009.

Zar se nesto slicno nije desilo i jucer? Svi vi koji volite case i flase maknite se sa ceste. Umjesto auta kupite si dobru obucu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije