Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije znala što je to

Kći se vratila sa školske razmjene pa šokirala majku s poklonom koji joj je donijela

majka i kćer
Foto: Thinkstock
24.03.2018.
u 16:59

Tinejdžerica je majci za poklon donijela svijeću u obliku Eiffelovog tornja, odnosno to je barem ona mislila

Jedna je majka na britanskoj internetskoj stranici za roditelje Mumsnet podijelila neobično iskustvo koje je doživjela nakon što joj je kći došla sa školske razmjene u Parizu.

Tinejdžerica je, naime, majci za poklon donijela svijeću u obliku Eiffelovog tornja. To je barem ona mislila, no problem je nastao kada je majka vidjela svijeću i shvatila da se zapravo ne radi o popularnoj pariškoj turističkoj atrakciji.

– Upomoć! Moja draga kći mi je kupila svijeću u obliku penisa. Kći se vratila sa školske razmjene iz Pariza i kupila je poklone za mene, supruga i braću. No, problem je što je ona mislila kako mi je donijela svijeću u obliku Eiffelovog tornja. Ali to očito nije. Trebam li joj reći istinu? – upitala je majka te dodala:

– Uistinu mislim da nije znala što je to, pohađa žensku školu i dosta je naivna za svoje godine.

Većina roditelja složila se kako joj ne treba otkriti istinu o svijeći.

– To je tako smiješno i slatko. Nemoj je sramotiti. Samo je upali i smiješi se. To će biti super priča za nekoliko godina kad bude starija – komentirala je jedna majka dok joj je druga savjetovala:

– Isti poklon bih joj kupila za 18-ti rođendan. Bilo bi urnebesno.

No, bilo je i onih koji misle kako je tinejdžerica dobro znala što kupuje.

– Sigurno je znala da to nije Eiffelov toranj i samo je htjela vidjeti tvoju reakciju – jedan je od komentara.

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba

majka i kćer
1/30
Ključne riječi

Komentara 7

DO
domxerex
19:11 24.03.2018.

Bez veze članak tim više što nema fotografije famozne inkriminirajuće svijeće. Učenici u srednoj školi imaju bolje uratke u svojim školskim novinama. Dobro je što je autor ovog članka pismen i piše na donekle hrvatskom jeziku. NE moramo ga učiti jezik i pisati jer nije neki migrant sa doktoratom.

NA
nastu1992
21:01 24.03.2018.

kad radite clanak,onda stavite fotografiju vezanu za clanak i o kojoj je radnji rijec,a ne stavit ivicu i maricu,a prica je o zokiju i kolindi!!!

DU
Deleted user
19:02 24.03.2018.

to nije bilo slučajno. mama treba isto vidjeti Paris

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije