Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ODLUKA

Važna obavijest: KB Dubrava od srijede smanjuje prijem bolesnika

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
22.11.2021.
u 19:36

Rad hitne službe KB Dubrava ostaje nepromijenjen u organizaciji 24/7, stoji u odluci

KB Dubrava donijela je odluku o smanjenju prijema bolesnika u bolnici zbog pogoršanja epidemiološke situacije. 

- Reducira se prijem na bolničko liječenje elektivnih bolesnika u Kliničku bolnicu Dubrava od srijede, 24. studenoga 2021. zbog pogoršanja epidemološke situacije i zbrinjavanja povećanog broja oboljelih od bolesti COVID-19 te nužne reorganizacije i prilagodbe rada svih medicinskih djelatnosti, stoji u odluci s potpisom ravnatelja Ivice Lukšića, prenosi N1.

>> VIDEO Veliki prosvjed u Zagrebu protiv COVID potvrda okupio tisuće prosvjednika

Zadužuju se svi predstojnici klinika i kliničkih zavoda, pročelnici zavoda i voditelji odjela da organiziraju rad ustrojstvenih jedinica prema trenutnoj dostupnosti medicinskog osoblja na pojedinim radilištima.

Rad hitne službe KB Dubrava ostaje nepromijenjen u organizaciji 24/7, stoji u odluci.

- Ova odluka stupa na snagu danom donošenja. Trajanje ove odluke je ograničeno i vrijedi do opoziva zavisno od razvoja epidemiološke situacije, piše. 

Komentara 13

DU
Deleted user
20:12 22.11.2021.

Blazi oblik raka i nije tako hitan ,on se moze ljeciti i od doma ,da se ne opterećuje zdravstveni sustav.

DI
Dingač
22:43 22.11.2021.

država je opljačkana. bolnice nemaju lijeka za neku tešku bolest. bolnice su prljave, neuredne i zapuštene, a imaju i slabo obrazovane ljude, jer cjeloživotno školovanje košta, a vlast sav novac slijeva u svoje torbe. zato je ova izmišljena pandemijska situacija dobra da lopovi operu svoje lopovluke. strašno.

KU
Kuki
22:16 22.11.2021.

Pošaljite ljude neka se doma liječe, imaju više šanse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije