Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNI RECIDIVISTI

Kažnjen sa 30.000 kuna jer je vozio iako mu je vozačka poništena zbog negativnih bodova

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
03.02.2021.
u 15:15

Policajci su ga htjeli testirati na droge, no on je to odbio pa je uhićen te je prespavao u policiji

Sa 30.000 kuna kažnjen je 23-godišnjak kojeg su zagrebački policajci zatekli u redovnoj kontroli prometa kako upravlja vozilom u vrijeme dok mu je to zabranjeno jer mu je vozačka dozvola poništena zbog negativnih bodova.

Mladića je policijska patrola zaustavila 28. siječnja u Mandlovoj ulici. Nakon što su ustanovili  da mu je dozvola poništena, policajci su ga htjeli testirati  na droge, no on je to odbio.  Pa je uhićen te je prespavao u policiji. Dan kasnije odveden je pred suca za prekršaje, a nakon tog ročišta je pušten. Naknadno ga je sud proglasio krivim zbog počinjenih prekršaja te ga je kaznio sa 30.000 kuna.

Malo manju novčanu kaznu, dobio je 32-godišnjak kojeg je, također u redovnoj prometnoj kontroli, policija zatekla kako upravlja vozilom dok mu je na snazi zabrana upravljanja vozilom.

On je zaustavljen 1.veljače oko 19.30 na Čulinečkoj,  te je priveden prvo u policiju, a zatim i na Općinski prekršajni sud u Zagrebu. Na sudu mu je izrečena novčana kazna od 10.000 kuna, a zabranjeno mu je upravljanje vozilom još šest mjeseci.

Komentara 3

DU
Deleted user
22:41 03.02.2021.

takvima koji skupe negativne bodove i imaju zabranu a uhvati ih se za volanom treba trajno poništiti vozačku bez mogučnosti polaganja IKAD!

20
20021950
12:04 04.02.2021.

Kako su revni u kažnjavanju ! Što ne globe Todorića, Kutlu, Bandića i ostale mafijaše ! Za to nemaju petlje ???

PB
priska.bresci
15:25 03.02.2021.

Ako se Neda testirat trebali su ga odvesti u bolnicu testirat kao u ch neznam dali je i taj zakon uveden u HR ako ne bilo bi dobro da se primijeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije