Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatvorski sustav

Kaznionice: Smjene u Šibeniku, Lipovici, Glini i Turopolju

smrt
Thinkstock
02.10.2013.
u 07:08

Na čelno mjesto zatvora u Šibeniku došao je Bare Grubelić, a prijašnji upravitelj Josip Višić degradiran je, zajedno sa šefom osiguranja, na mjesto u dežurnoj službi.

Sanja Habijanec, donedavna upraviteljica Kaznionice u Lipovici, imenovana je upraviteljicom Odgojnog zavoda u Turopolju. Vođenje Lipovice preuzeo je Saša Rajić. 

Na čelno mjesto zatvora u Šibeniku došao je Bare Grubelić, a prijašnji upravitelj Josip Višić degradiran je, zajedno sa šefom osiguranja, na mjesto u dežurnoj službi. Jedan od razloga za takvu odluku zacijelo je i taj što se nadzorom otkrilo da je zatvorenik Angel Andonov, osuđen zbog šverca droge, u šibenskom zatvoru uživao pogodnosti na koje nije imao pravo – bio je sam u ćeliji, u kojoj su pronađena dva mobitela. Umjesto Katice Gašljević, šef kaznionice u Glini je Željko Šešerin. Promjene su nastupile jučer.

>>Josipović u Lepoglavi: Čudo da nema i većih ekscesa u zatvoru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije