Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mito

Kazneno prijavljen jer je nudio 50 eura prometnim policajcima

\'policija1_Pixsell_Crn_09031\'
Ilustracija
22.06.2011.
u 11:03

Novac je 57-godišnjak ponudio policijskim službenicima nakon što su utvrdili kako vozi Golfa kojemu je istekla prometna dozvola

Ante D. (57) iz Grabovca nudio je 50 eura mita prometnim policajcima te je zbog toga kazneno prijavljen. Zaustavili su ga policijski službenici iz Trilja u utorak,oko 05,30 sati,u Šestanovcu. Vozio je automobil marke Golf  kojemu je istekla prometna dozvola. Nakon što je utvrđen prekršaj policijskim je službenicima  ponudio novac. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
11:20 22.06.2011.

odlično..... opet ista slika slovenskog policajca koji valjda uzima mito kod Trilja.... Nije mu dosta savudrijska vala pa je malo proširio zonu djelovanja. Isto kao i na članku o djevojci koja je otišla \'malo odmoriti\'. E večeranjakovci.... koji ste jad i bijeda da nemate sliku hrvatskog policajca.... Sramota. Kenjam na vaše novinarstvo i tehničku obradu texta

MT
Magicni Tadeus
12:16 22.06.2011.

ajde i ova policija ga sere...20 x uzmu pare ili cak traze, a onda jednom nece.Pa´pci

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
15:36 22.06.2011.

oooo... vidi, vidi..... malo kritike je urodilo plodom.... I to vrlo učinkovito.... Primjetio sam i kritizrao sliku koja je bila ranije, i gle... Čudo..... ne samo jednog već TRI hrvatska policajca na slici.... Svaka čast večernjakovci.... majstori.... Slijedeći puta će biti slika sa nekog pollcijskog \'eventa\'.... sa nekoliko stotina policajaca, kaj ne ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije