Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločn kraj knina

Kaznene prijave dvojcu koji je 'tražeći četnike' prijetio u kafiću

Đevrske (1)
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/5
26.11.2012.
u 15:34

Dvojica nasilnika u nedjelju su upala u mjesni kafić u Đevrskama i provocirajući pitanjima ''Ima li ovdje četnika?'' izazvali nered te prijetili gostima

Šibenska policija podnijela je protiv 19-godišnjaka iz Kistanja i 30-godišnjaka iz Knina, koji su u nedjelju divljali u Đevrskama, kaznenu prijavu za nasilničko ponašanje, ali i prijave koje ih dovode u vezu s zločinom iz mržnje na štetu 57-godišnjaka i njegove supruge iz Poreča, potom 48-godišnjaka, 49-godišnjaka, 50-godišnjaka, 57-godišnjaka i 76-godišnjaka, svih iz Kistanja.

– Utvrđeno je da su osumnjičeni u alkoholiziranom stanju 55-godišnjem vlasniku kafića oštetili inventar te da je potom 30-godišnjak bez povoda verbalno i fizički napao 57-godišnjaka iz Poreča, a 19-godišnjak plinskim pištoljem prijetio oštećenima –  izvijestila je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor o prijavama protiv dvojice nasilnika koji su u nedjelju upali u mjesni kafić u Đevrskama provocirajući pitanjem ''Ima li ovdje četnika?''.

>>Upali u kafić kod Knina i vikali: Tko je ovdje Srbin, a tko četnik?!

 

 

Komentara 26

DI
Dingač
13:06 27.11.2012.

izbrisao mi admin komentar jer sam napisao da u toj srpskoj kafani uživaju srbi koji troše novac dobiven od socijalne pomoći. jel to uvreda ili se vi trudite da hrvati ne saznaju kakvim ljudima pomažu. i nove kuće su im hrvati sagradili pa sad kad se napiju mora ispasti i po neka tuča. ne može se vječito dosađivati​​.

ZO
Zonasumraka39
17:38 26.11.2012.

Da li su se ovako ekspresno podnosile kaznene prijave kada se palila hrvatska zastava?! ...Sad ćemo danima čitati i slušati o hrvatima koji mrze srbe, a ovi koljači koji šeću Vukovarom i drugim mjestima diljem Hrvatske i dalje će uživati sve blagodati lijepe naše koju oni mrze iz dna duše....,jednog dana će stvarno dobiti po piksi, pa će tek onda imati razloga pisati da su ugroženi....,jer ovo prelazi sve granice zdravog razuma.

NJ
njičsa
11:46 27.11.2012.

mi stalno nešto zataškavamo i dodvoravamo se.Srbi od sebe dobro znaju raditi velike žrtve i jadnike.Mogli bismo nešto od njih i naučiti.Oni koji su tu, moraju poštivati pravila ponašanja ili nek idu u Srbiju ili kamo god već hoće.Dosta je više njihovog maltretiranja i našeg samoponižavanja!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije