Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Samouhljeb'

Kaznena  prijava  protiv direktora koji  si je isplatio milijunski bonus, sporna i diploma

Mladen Jozinović
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
17.11.2018.
u 12:43

Sumnja  se da je osumnjičeni u svojstvu  odgovorne  osobe  trgovačkog društva i predstavnika u skupštinama povezanih  trgovačkih  društava  s područja Koprivničko-križevačke županije povrijedio  dužnost  zaštite  njihovih  imovinskih interesa tijekom 2016. i 2017.  godine  i  nezakonito  si  isplatio  2.416.093  kune u bruto iznosu

Policijska   uprava   koprivničko-križevačka  dovršila  je  kriminalističko istraživanje   nad   38-godišnjakom   zbog  sumnje  u  počinjenje  kaznenih djela  zlouporabe  povjerenja  u  gospodarskom  poslovanju  i krivotvorenja isprave.  Riječ  je,  kako  neslužbeno  doznajemo, o bivšem direktoru javne tvrtke  Piškornica  Mladenu  Jozinoviću

- Sumnja  se da je osumnjičeni u svojstvu  odgovorne  osobe  trgovačkog društva i predstavnika u skupštinama
povezanih  trgovačkih  društava  s područja Koprivničko-križevačke županije povrijedio  dužnost  zaštite  njihovih  imovinskih interesa tijekom 2016. i 2017.  godine  i  nezakonito  si  isplatio  2.416.093  kune u bruto iznosu.

Također,  sumnja  se  da  je  nabavio  lažnu  diplomu i potvrdu o položenim ispitima  Fakulteta  prometnih  znanosti,  te takve isprave upotrijebio kao prave  tijekom  2012.  godine  prilikom  zasnivanja  radnog  odnosa i upisa akademskog  zvanja  u  radnu knjižicu - navode u PU koprivničko-križevačkoj koja  je  podnijela  kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Nakon što   se   doznalo  za  isplatu  bonusa  bez  znanja  vlasnika  -  četiriju sjeverozapadnih   županija   i  općine  Koprivnički  Ivanec,  Jozinović  je smijenjen  i  pokrenuta je istraga. Zaposlio se kao konzultant u podružnici jedne američke kompanije koja ima velike planove oko gospodarenja otpadom u Hrvatskoj.

Pogledajte video Vukovara nekad i sada:

Ključne riječi

Komentara 7

NO
nostradamus11
13:48 17.11.2018.

a sta da nije pronevjerio..radio bi dozivotno sa krivotvorenom diplomom i nikone nista..ima ih puno takvih.."strucnih" na pozicijama..sato i jesmo tu gdje jesmo

AE
Aedes2017
14:12 17.11.2018.

Kažu da je Međimurje zadnja obrana od hercegovačkog ološa ! Kako se ovaj luzer uspio probiti ?

DU
Deleted user
20:28 17.11.2018.

smece prevarantsko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije