Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladež HDZ-a

Kaznena i prekršajne prijave za dojučerašnje HDZ-ove jurišnike

jovkovic03_krs_131210
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
14.12.2010.
u 09:48

Sin državnog tajnika u MORH-u Željka Goršića i 27. studenoga pred jednim je kafićem razbijao automobil u kojem je bio zaključan njegov vršnjak s kojim je imao nesuglasice

PU karlovačka priopćila je u utorak, dva dana nakon događaja i medijskih izvještavanja, da je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su 18-godišnjeg Marka Jovkovića trojica nasilnika pod utjecajem alkohola, bez povoda, fizički napala u ugostiteljskom objektu na Borlinu u Karlovcu. Ne navodeći njihova imena, policija priopćava da su nakon toga dvojica 26-godišnjaka sjela u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka marke Citroen u nakani da odu, ali su ih u tome pokušali spriječiti 20-godišnji mladić i devet godina starija djevojka. Tom prilikom 26-godišnjak ih je, upravljajući osobnim automobilom, otvorenim suvozačevim vratima, srušio na tlo i vozilom prešao preko njihovih nogu, ali su srećom zadobili samo lakše tjelesne ozljede. Potom je 26-godišnji vozač, krećući se vozilom unaprijed, udario u stepenice ugostiteljskog objekta i parkirani osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka marke Mazda.

Protiv 26-godišnjeg vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će proslijeđena kaznena prijava, a protiv sve trojice 26-godišnjaka i optužni prijedlog zbog prekršaja iz čl. 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Željko Goršić, sin istoimenog državnog tajnika u MORH-u, sudjelovao je 27. studenoga u još jednom izgredu. Ispred jednog karlovačkog kafića bjesomučno je udarao nogom u automobil svog vršnjaka i sugrađanina zbog prijašnjih nesuglasica. Kada je “izlupao” lim, nasilno je otvorio vrata automobila u kojem je sjedio napadnuti Karlovčanin. Potrgao je ručicu za otvaranje prozora. Zaradio je optužni prijedlog policije. Morat će prekršajnom sucu obrazložiti što je učinio.

Komentara 8

OD
ODzizsKrajst
11:34 14.12.2010.

Ova država je najveća sramota. Ubiju klinca od batina, dijete padne u nesvijest a oni su kažnjeni za \"kršenje javnog reda i mira\" kao da su preglasno pjevali u 2 ujutro. Hoće li netko pitati Karamarka o tome???

WO
Wolf34
14:58 14.12.2010.

Nažalost ovo je slika i naličje neovisne karlovačke policije. Pa nedavno preko medija su hdz čelnici dali izjave da se nadaju da će policija posebno i pravedno postupiti. Sreća u nesreći da nisu nikoga ubili, jer i takve stvari bii vrlo lako otišle u zastaru. Kao što prijašnje prijave stoje u ladici suda.

KO
kotlić
10:19 15.12.2010.

Jaca priprema rekonstrukciju vlade, možda jedan od ovih talebana zauzme Vukelićevo mjesto, što me nebi čudilo jer imaju sve predispozicije za vrh ove proklete stranke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije