Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODŠTETA
Povratak na članak

Katolička crkva platila 7,3 milijuna dolara žrtvama seksualnog nasilja u Coloradu

Tijekom prošle godine istražitelji su otkrili 46 novih slučajeva i identificirali još devet svećenika kao prijestupnike koji nisu navedeni u početnom izvješću, uključujući pokojnog monsinjora Charlesa Woodricha, koji je na nacionalnoj razini bio poznat po svojoj pomoći beskućnicima iz Denvera.

Komentari 4

NE
Nenadnbgd
08:32 02.12.2020.

U Pravoslavnoj veri ne možeš biti pop ako se ne oženiš.

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
09:47 02.12.2020.

Kad će spc platiti Hrvatskoj ratnu štetu .

VL
ST
StariSokol
08:39 02.12.2020.

Pred dvije godine pisalo se je o pedofiliji u srpskoj pravoslavnoj crkvi ali to nitko nije prenio. Nitko ne piše koliko diploma je stečeno na račun sexa a i o sucima bi se imalo šta reči. Važno je napasti Katoličku crkvu jer kao tamo se svećenici ne žene pa su po nekome automatizmu pedofili.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
07:52 02.12.2020.

Svecenici se trebaju zeniti , i treba dozvolit samo ozenjenim muskarcima sluzbu , gotovo sva zlostavljanja urade se prema djecacima , crkvu treba ocistit od muskaraca koji vole svoj spol (to da me ne blokiraju pisem tako), isto tako velikk je broj lazno prijavljenih , radi odstete , s obzirom na broj svecenika , ucestalost zlostavljanja nije veca od prosjeka populacije ,drugih homo osoba

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.