Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija ne otkriva detalje

Karlovčane u noći uplašio alarm iz trgovačkog centra. Netko je raznio bankomat

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/4
19.02.2021.
u 09:56

Iako policija ne spominje eksploziju na mjestu događaja, vidljivo je intenzivno oštećenje bankomata i staklenih stijena trgovačkog centra

Noćas oko tri sata nepoznata osoba ili više njih provalile su u bankomat Raiffeisen banke u karlovačkoj gradskoj četvrti Dubovac, jutros se provodi očevid radi utvrđivanja svih okolnosti, te se za počiniteljima traga, izvijestila je u petak karlovačka Policijska uprava.

Građane i policiju uzbunilo je usred noći uključivanje alarma iz trgovačkog centra Lidl. Izlaskom na mjesto događaja, policijski službenici uočili su da je provaljen bankomat, no policija za sada ne iznosi detalje, kao ni je li novac ukraden i jesu li počinitelji snimljeni kamerom video-nadzora. 

Iako policija ne spominje eksploziju na mjestu događaja, vidljivo je intenzivno oštećenje bankomata i staklenih stijena trgovačkog centra, a glasnogovornica Andreja Lenard rekla je Hini da za sada može potvrditi samo "da je u bankomat provaljeno, da se ne radi samo o pokušaju, a kako i na koji način, te je li ukraden novac i koliko, tek se utvrđuje".

Policija, dodala je Lenard, provodi sve  potrebne mjere i radnje kako bi pronašla počinitelja.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Roy Bean
Roy Bean
18:27 19.02.2021.

Izgleda su provalnici pročitali Lidlov akcijski katalog "Ugrabi priliku".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije