Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKORDER U OGULINU

Karlovačka policija uhvatila čak 25 pijanih vozača, dvojicu uhitila

Policija u akciji
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
22.09.2019.
u 11:23

Najveća koncentracija alkohola, 2,70 g/kg, utvrđena je kod 33-godišnjaka iz Ogulina.

Tijekom protekle noći karlovačka je prometna policija zbog vožnje pod utjecajem alkohola iz prometa isključila 25 od 165 kontroliranih vozača, a dvojica su uhićena.

Na području Policijske uprave karlovačke provedena je preventivno-represivna akcija "Nadzor vozača pod utjecajem alkohola i opojnih droga" u kojoj je kontrolirano 165 vozača, od kojih je 25 isključeno iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Dvojica uhićenih vozača recidivisti su u počinjenju prometnih prekršaja te će tijekom dana biti dovedeni na nadležni Općinski sud.

Najveća koncentracija alkohola, 2,70 g/kg, utvrđena je kod 33-godišnjaka iz Ogulina.

Nadležnom državnom odvjetništvu prijavljen je i 19-godišnji vozač koji je teško ozlijeđen jučer oko 3.55 sati na državnoj cesti broj 36 u Zamršju kod Karlovca kada je prebrzo i pod utjecajem alkohola od 1,31 g/kg upravljao osobnim vozilom te sletio s kolnika u odvodni kanal gdje se vozilo nekoliko puta prevrnulo.

Komentara 2

NE
nepocudni
12:22 22.09.2019.

Do sad sa svim tim recidivistima i prekoracenjima alkohola preko 2, 0 nisam do sad procitao da su nekome zapljenili auto, stoga sta je sa tim zakonom i provedbom tog dijela zakona

DU
Deleted user
22:41 22.09.2019.

Znači - svaiki sedmi je bio pijan! Ako se to može uzeti kao neki "prosjek" na nacionalnoj razini onda je ta činjenica krajnje, krajnje zabrinjavajuća. Kazne nam jesu visoke. Ali još uvijek ima onih nepopravljivih kojima ni te kazne ne mogu doprijeti do svijesti. Zna sse - apsolutna nesposobnost za upravljanje motornim vozilima je definirana s 1,3 promilla i više. Mislim da bi vožnja s 1,3 ili više promila trebala automatski biti kažnjena zatvorom. Bez iznimke!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije