Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorili im vrata

Karlovačka obitelj na božićnom ručku ugostila Sirijce

Karlovačka obitelj na božićnom ručku ugostila Sirijce
Foto: Radio Mrežnica
1/9
25.12.2019.
u 12:07

– Željeli smo pružiti gostoprimstvo ovim ljudima, otvoriti im vrata naših kuća i srca - kaže Darko Rogoz, sretan što njegov primjer slijede i drugi susjedi i ostali iz ulice

Karlovačka obitelj Rogoz na božićnom je ručku kao glavne goste primila svoje susjede - obitelj Abdo iz Sirije koji su prije mjesec dana stigli u ovaj grad. Darko i Mira Rogoz na ovaj su način odlučili pružiti ruku i pokazati da su ljudi koji će spremno pomoći onima kojima treba.

– Željeli smo pružiti gostoprimstvo ovim ljudima, otvoriti im vrata naših kuća i srca - kaže Darko Rogoz, sretan što njegov primjer slijede i drugi susjedi i ostali iz ulice, piše Radio Mrežnica

– Svakom čovjeku treba pomoći i mi se toga držimo, draga su obitelj, imaju četvero djece i svi su vrlo pristojni - kažu Rogozi.

Obitelj Abdo u Karlovcu se osjeća lijepo, grad im se sviđa. Otac Idris i majka Mezgin uče živjeti u Karlovcu, a djeci to ide još brže. Ruya je već pohvatala dosta hrvatskog jezika, Ahmed je i dalje malo sramežljiv, a Rozin će, izgleda, najbrže upiti hrvatske riječi. Ruya je u mjesec dana naučila dosta riječi pa može razgovarati s hrvatskim prijateljicama.

- Imaš li brata ili sestru, koji ti je najbolji predmet u školi, zašto u Hrvatskoj ne učite turski jezik u školi - to su samo neka od pitanja koje je Ruya danas uputila, a onda i nadodala: Sretan Božić svima.

Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu

Karlovačka obitelj na božićnom ručku ugostila Sirijce
1/29
Ključne riječi

Komentara 4

MA
maziko
12:26 25.12.2019.

Za svaku pohvalu.

RO
robidrago235
15:07 25.12.2019.

Bravo, kapo dol in srečen božič..

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
12:44 25.12.2019.

Jednostavno dežurni inventar komentatori na portalu VL ostali su bez teksta!!..i to oni koji kada postoji tekst o BiH pljuju po Bošnjacima do neslučenih granica..Bošnjaci ispadaju zbog svoje vjere maltene krivi i za Škabrnju i za Vukovar,,,jednostavno mrzitelji druge vjeree su ostali u šoku vidjevši ovu karlovačku obitelj kojoj želim sve dobro i puno uspjeha u životu...kako se pravi kršćani malom gestom mogu izdići iznad ovih max 100-njak mržnjom bolesnih komentatora na portalu VL..bravo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije