Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽRTVE POPLAVE

Karlovac nema novca za pomoć građanima, otvorio donacijski račun

poplava
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
18.09.2014.
u 16:59

Pomoć se može uplatiti na račun: HR 49 2340 0091 5106 77735 model: HR68 poziv na broj: 7765-OIB uplatitelja

Grad Karlovac otvorio je donacijski račun za pomoć u otklanjanju posljedica elementarne nepogode. Pomoć se može uplatiti na račun: HR 49 2340 0091 5106 77735 model: HR68 poziv na broj: 7765-OIB uplatitelja.

– Nakon poplave u veljači oštećenim građanima isplatili smo gotovo devet milijuna kuna iz proračuna. Kako su razmjeri štete sada znatno veći, Grad nema više novca za pomoć građanima. Stoga smo otvorili donacijski račun, a sredstva će se strogo namjenski trošiti. Kako točno, bit će poznato nakon što građani prijave štete. Možda će dio biti potrošen za kupnju isušivača ili direktne uplate. O tome će odlučivati komisija – pojasnila je Katarina Matasić, glasnogovornica Grada Karlovca.

Po tome, će, zapravo, građani, koji su grad i obranili od nedavnih poplava, ponovno pomagati Karlovčanima da se "oporave" i od posljedica.

>> Poruka poplavljenog Miše: Vidimo se na sljedećoj poplavi!

>> Na području Zagorja otvorena 193 nova klizišta, šteta 25 milijuna kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije