Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDIZBORNI SKUP

Karlo Ressler: HDZ se konkretnim mjerama bori za građane

HDZ-ov predizborni skup
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
24.04.2019.
u 15:57

Kao uspješan projekt spomenuo je "Zaželi" koji u Hrvatskoj zaposlio 5 tisuća žena koje pružaju potpru u 35 tisuća staračkih domova

Nositelj HDZ-ove liste na europskim izborima Karlo Ressler poručio je u srijedu iz Požege kako HDZ u kampanji konkretnim projektima želi građanima pokazati prednosti članstva u EU kako bi se pokrenulo novo razdoblje razvoja Hrvatske i Europe.

Ressler sa stranačkim kolegama boravi u Požeško-slavonskoj županiji, odakle je kao konkretan primjer HDZ-ove kampanje naveo europski projekt “Zaželi" kroz koji je u Hrvatskoj zaposleno 5.000 žena koje pružaju potporu u 35.000 staračkih domaćinstava, među kojima je dio i na području ove županije.  

HDZ-ov predizborni skup u Osijeku

“Konkretni rezultati su puno vidljiviji i jasniji našim članovima i svim građanima Hrvatske od velikih milijardi i milijuna. Želimo sveobuhvatno razgovarati i jasno potvrditi naše jasne vrijednosti, sve ono što smo postigli u proteklih 30 godina. Želimo vidjeti kako možemo Hrvatsku, Požeško-slavonsku županiju i Slavoniju pripremati za Europu, vrijeme je nove generacije, za velike tehnološke, gospodarske, ali i društvene promjene do kojih već danas dolazi”, naglasio je Resler.

Ustvrdio je kako za uspjeh i promjene potrebno znanje i predan rad. “Danas moramo pokrenuti novo poglavlje razvoja Slavonije, razvoja Hrvatske, ali isto tako i razvoja Europe”, rekao je Resler.

Biračima se kao HDZ-ov kandidat za mandat u Europskom parlamentu predstavio i Danijel Marušić, brodsko-posavski župan. Uvjeren da je na pobjedničkoj listi pozvao je birače da u što veće broju izađu na izbore te s budućim europarlamentarcima iskomuniciraju svoje stavove kako bi mogli biti predstavljeni u Europskom parlamentu.

"Rezultat toga trebali bi biti kvalitetni projekti koji će privući sredstva EU fondova, a u konačnici i otvorena nova radna mjesta koja će zadržati mlade u Slavoniji", kazao je.

Tijekom obilaska županije HDZ-ovi kandidati susreli su se s predstavnicima lokalnih vlasti i udruga u Pleternici, Lipiku, Požegi i Pakracu.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar stjepko17
stjepko17
17:41 24.04.2019.

Hajde klinac ne trkeljaj, kod takvih prijatelja ( kao sto je HDZ) koji se zdusno brinu o Hrvatskom narodu , nama stvarno ne trebaju neprijatelji.

PR
propalismoFranjoskroz
18:58 24.04.2019.

Uhljeb, štetočina, bježite ljudi iz slučajne države.Nema ljepšeg osjećaja nego kad dobijete placu i znate da iz nje ni jedna lipa nejde ovakvima

MA
marijaqwer
17:53 24.04.2019.

Ovako sjajni rezultati vidljivi su njihovim članovima ( HDZ - ovcima ) , svi su uhljebljeni. Ako se ovako nastavi Slavonci više neće imati nikakvih problema, jer ih više neće ni biti. Ovo je više nego vjerodostojno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije