Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled
Povratak na članak

Karamarkov spavač otvorio karte, Plenković mu udijelio crveni karton

Karamarkov spavač u krilu Andreja Plenkovića, odlučio je otvoriti karte i kandidirao se na lokalnim izborima u Zagrebu na listi gradonačelnice u pokušaju Brune Esih.

Komentari 5

DU
Deleted user
17:27 13.05.2017.

Odličan osvrt obijektivnog novinarastva koji će sutra napisati naslovnicu da je Prgomet spavač Sdp a Dalicka ekstremne lijeve stranke Pametno

VL
DU
Deleted user
17:31 13.05.2017.

Zato Plenkyjevi spavači u vl rade punom parom. Bolje bi vam bilo istražiti tko su stvarni i fiktivni vjerovnici i kupci obveznica Agrokora i hoće li se neki od njih višestruko naplatiti. Najprije izvlačenjem novca iz Agrokora a zatim uu drugom krugu preko isplaćivanja preuzetih obveza Republike Hrvatske. Vjerujem da su dvije zadnje vlade stvorene s namjerom da zbog nečijih interesa državu uvuku u igru oko Agrokorova duga i da ih je Most neplanirano, ali potpuno ispravno, srušio.

VL
GD
Gospon Drug
18:11 13.05.2017.

Mora da je ovom novinaru Bajro gadno učero!

VL
NE
Nepokolebljiv
20:45 13.05.2017.

Plenkovic je samo zamjena za milanovica, racana, vrhovca, dragosavca ....! Sve je to UDB-asko plemstvo. Dvije godine nakon Milanovica Ivo Goldstein jos uvijek veleposlanik u Parizu s slikom krvoloka na zidu! Ne znam kako vama ali sve sto je sustinski vazno za Hrvatsku ovaj pajac na koncima sabotira!

VL
R1
R1971D
19:27 13.05.2017.

Karamarko uz Milanovića najveći politički zgubidan...taj nije znao dvije rečenice izgovoriti...Plenki doktor nauka za njega...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.