Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubrzo donosi odluku

Karamarko za Večernji: Razmišljam o kandidaturi za predsjednika HDZ-a

Tomislav Karamarko
Foto: Frane Šarić
1/7
05.08.2019.
u 11:33

Ne razmišljam o izborima za predsjednika republike, ali ozbiljno razmišljam o kandidaturi za predsjednika stranke

Bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je da razmišlja o novoj kandidaturi za predsjednika ove stranke. 

"Ne razmišljam o izborima za predsjednika republike, ali ozbiljno razmišljam o kandidaturi za predsjednika stranke. Odluku ću donijeti vrlo brzo i objaviti je", kazao je Karamarko za Večernji list.

Rekao nam je da dolazi svake godine na obljetnicu Oluje u Knin, jedino prošle godine nije mogao doći iz osobnih razloga. 

"Drago mi je da ćemo se ovdje sjetiti tih slavnih dana kada smo bili ponosni, kada smo oslobodili zemlju, kada smo postali na pravi način neovisni. Tu susrećem dosta prijatelja, sjećamo se svega što je bilo tih dana i nećemo dopustiti da padne u zaborav", rekao nam je bivši predsjednik HDZ-a.

Tomislav Karamarko
1/16
Ključne riječi

Komentara 30

Avatar rubinet
rubinet
11:42 05.08.2019.

HDZ-Hrvatska demokratska zajednica.....Ako je demokratska ,tad nema zapreka. Neka raspišu izbore...Plenković,Stier, Karamarko,netko četvrti,netko peti.....Onda će se vidjeti kako stvari stoje.Jesu li demokršćani? Jesu li centar? Jesu li prešli na ljevicu? Samo naprijed!

AN
antonelić
12:05 05.08.2019.

" hadeze ne može biti taoc jednog čovjeka " - anem. plenković 2016. ! ... " hadeze ne može biti taoc jednog čovka " - dmljb. karamarko 2020. ! ...

Avatar anti_komunist
anti_komunist
12:01 05.08.2019.

sudeci po komentarima koalicijski partneri iz agresorske strancice su se odmah propeli na zadnje papke....he he....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije