Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formiranje Vlade

Karamarko: Orešković će u izboru najvažnijih kadrova imati zadnju riječ

Tomislav Karamarko
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
31.12.2015.
u 14:39

Smanjenje broja zaposlenih u državnoj upravi mora biti proporcionalan rastu gospodarstva i sposobnosti realnog sektora za otvaranje novih radnih mjesta, objašnjava Karamarko.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u statusu na Facebooku tvrdi da se reforma javne uprave mora dogoditi, ali postupno. 

"To znači da smanjenje broja zaposlenih u državnoj upravi mora biti proporcionalno rastu gospodarstva i sposobnosti realnog sektora za otvaranje novih radnih mjesta", objašnjava Karamarko način na koji će smanjivati državnu upravu. 

"Nama se ne smije dogoditi da zbog naglih poteza na tom području stvorimo novi socijalni pritisak na proračun", piše predsjednik HDZ-a i dodaje da rješenja moraju biti sveobuhvatna da bi reforme bile provedene. 

"To znači da nećemo jedan problem rješavati tako da otvaramo drugi", zaključuje Karamarko. 

 

[REFORMA JAVNE UPRAVE SE MORA DOGODITI, ALI POSTUPNO] Reforma javne uprave mora biti postupna. To znači da smanjenje...

Posted by Tomislav Karamarko on 31. prosinca 2015

Karamarko je u drugom statusu danas na Facebooku poručio i da će mandatar Tihomir Orešković "u izboru najvažnijih kadrova imati zadnju riječ". 

"Budući premijer gospodin Orešković proučio je program kojeg smo zadnje tri godine radili u suradnji s IFO institutom i zadovoljan je njime", napisao je Karamarko i dodao da će taj program biti okosnica za provođenje reformi. "Najvažniji ljudi koji će sudjelovati u provođenju tog programa, dakle oni s područja gospodarstva, poduzetništva i financija, bit će izbor gospodina Oreškovića. Pošteno je da to tako bude u reformskoj Vladi, a tako smo i obećali građanima", zaključio je status Karamarko.

 

 

[U IZBORU NAJVAŽNIJIH KADROVA GOSPODIN OREŠKOVIĆ ĆE IMATI ZADNJU RIJEČ] Budući premijer gospodin Orešković je proučio...

Posted by Tomislav Karamarko on 31. prosinca 2015

>>Petrov i Karamarko obećali i olakšice i potpore i dolinu suza

>>Udruga Lipa kritizira najave iz Mosta: 'Moglo bi doći do još jedne prevare birača'

Komentara 47

CI
CIPS
13:00 31.12.2015.

SDP uhljebi iz birokracije moraju pod hitno van! Otkaz!

IV
Ivopetokraka
13:00 31.12.2015.

Karamarko vratio si Hrvatima Božić Hvala ti a sad Hrvate vrati neka upravljaju Hrvatskom.

NN
Nikola-Nino
13:56 31.12.2015.

Ako hoćete konkretne pomake u Lijepoj našoj osobno smatram da treba radit radikalne rezove u sljedećih 6mjeseci jer nemamo vremena za natezanja i zezanja ovog napaćenih naroda. Vremena će biti još teža, ali ako hoćemo pomak i bolje sutra to je neizbježno. Primarno i pijekopotrebno je bolno i detaljno urediti sudstvo jer ono je izvor kriminala u RH, kad bi bilo volje svih političara od kojih je 90% umiješano u neku vrstu kriminala (čast izuzecima) krenulo bi na bolje. Nažalost ne vidim tu mogućnost da se s današnjom političkom elitom tako što desi tako da nažalost narednih 10 do 15 godina ne vidim pomaka u RH. Iskreno se nadam da se varam i da će bit drugačije, ali to će biti jako teško.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije