Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetio se poginulih

Karamarko o Vukovaru: Mogu li rane zacijeliti na podlozi farsične, teatralne, politikantske pomirbe?

Tomislav Karamarko
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
18.11.2020.
u 15:06

'Očekujemo jasno i nedvosmisleno izricanje žaljenja i isprike srpske strane zbog počinjenoga', poručio je

Bivši predsjednik HDZ-a Tomslav Karamarko na svom se Facebook profilu, povodom Dana sjećanja, zapitao mogu li rane prognanih zacijeliti na, kako navodi, "podlozi farsične, teatralne, politikantske pomirbe".

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Neka Bog nagradi sve koji su se žrtvovali i koji su žrtvovani da bi Hrvatska živjela (preživljavala). Prisjetimo se – 2717 ubijenih branitelja i civila, 386 nestalih, mnoštva zatočenih u srpskim koncentracijskim logorima, 22.000 nesrba protjeranih iz svoga grada, Vukovara, koji je potpuno razoren.

VIDEO U Koloni sjećanja puno manje ljudi nego prošlih godina: Mnogobrojni su hodali ogrnuti zastavama ili ih nosili u rukama.

Mogu li te rane zacijeliti? Mogu li te rane zacijeliti na podlozi farsične, teatralne, politikantske pomirbe koja još uvijek izbjegava definirati istinu? Istinu o agresiji na našu domovinu i zločinačkom planu stvaranja "velike Srbije". Istinu o srpskočetničkim zločinima od Iloka do Dubrovnika... Istinu o krivcima. I, u konačnici, očekujemo jasno i nedvosmisleno izricanje žaljenja i isprike srpske strane zbog počinjenoga. Jer izjednačavanje krivice NEĆE PROĆI!

Neka je vječna slava i hvala poginulim Vukovarcima, ali i svim braniteljima koji su svoje živote poklonili Hrvatskoj. Sjetimo ih se danas u svojim molitvama. Oni su zauvijek s nama!", poručio je Karamarko. 

Neka Bog nagradi sve koji su se žrtvovali i koji su žrtvovani da bi Hrvatska živjela (preživljavala). Prisjetimo se –...

Objavljuje Tomislav KaramarkoSrijeda, 18. studenoga 2020.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije