Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko

Milanović je premijer i mislim da će tako biti i dočekan u Australiji

Karamarko
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
28.02.2014.
u 20:08

Ako će njegov posjet donijeti bilo što korisno u gospodarskom smislu, ja ga podržavam, rekao je Karamarko

Tomislav Karamarko, šef HDZ-a, na obilježavanju 25. godišnjice inicijative za osnivanje HDZ-a u Društvu hrvatskih književnika komentirao je najavljen posjet premijera Zorana Milanovića Australiji i Novom Zelandu.

– Nije primjereno u ovom trenutku ići u Australiju jer ima puno problema u državi i predsjednik Vlade trebao bi biti ovdje, dežuran na straži, i pokušati nešto napraviti. Što se tiče njegova prijema kod Hrvata, on je premijer hrvatske države i mislim da će imati takav tretman kod naših Hrvata, koji su domoljubi, koji cijene i vole hrvatsku državu, rekao je Karamarko.

Osvrnuo se i na medijske napise o tome kako je, dok je bio šef SOE, zaposlio agenta koji nije prošao provjeru, inače brata novinara Gordana Malića.

Karamarko je rekao da je to najobičnija konstrukcija u funkciji proizvodnje nove afere.

– Stvaraju se nepostojeće afere iz nepostojećih događaja kako ne bismo pričali o padu BDP-a ili o tome kako je potpredsjednica Pusić u Beogradu izjednačila agresora i žrtvu, rekao je Karamarko.  Zapitao se kako je moguće da takvi dokumenti dospiju u javnost jer si to jedna ozbiljna služba ne može dopustiti. Kaže da je čuo kako će predsjednik Josipović sazvati nacionalno vijeće o zapošljavanju u tajnim službama, a on ga je nekoliko puta pozivao da sazove sjednicu Vlade zbog katastrofalne gospodarske situacije, pa to nije učinio.

– Ako će to pomoći da se otvori deset radnih mjesta, onda ću podržati tu sjednicu. Dok sam bio u službi, ako spominjemo curenje informacija, nikad nijedna informacija nije iscurila ili ne daj Bože dospjela u novine. Vidimo da je to sad postala praksa zbog nekakvog mogućeg političkog obračunavanja. Zašto? Da bi se prikrivala istina o groznoj situaciji u gospodarstvu, rekao je Karamarko.

Na pitanje medija je li istina da je Kolinda Grabar Kitarović odbila njegovu ponudu da bude HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu i nositeljica HDZ-ove liste, odgovorio je kako je i ovdje riječ o konstrukciji.

Karamarko je objasnio kako je u Omišu bio prekrasan skup HDZ-a, ali da njihovim političkim oponentima smeta što mogu napuniti svaku dvoranu pa su onda osmislili slučaj. Tvrdi da nije čuo da je itko iz publike dovikivao nešto o Kevinim jamama nego je automatski zahvalio na dopuni što mu je i inače običaj. Karamarko poručuje da neće dopustiti zamjene teza i da se svako malo HDZ optužuje za lažne afere kako bi se zamaglile afere vladajućih. Pa se tako po njemu pad BDP-a želi zasjeniti izmišljenim slučajem SOA, a nastup Pusić u Beogradu slučajem Omiš.

>> Karamarko: HDZ je bio meta progona i kaznenih prijava!

Komentara 31

BL
Blizard
21:04 28.02.2014.

Izbacili su predstavnike dijaspore iz Sabora (vlasti) a sad' puzanje ponovo prema dijaspori !! Milanoviću , moraš biti svjestan kojeg su kova Hrvati tamo gdje ideš . Vaši su ih očevi poslali na taj put beznadja , da se vratišš živ i zdrav bio bi to najveći uspjeh sto bi mogao postići , kada ideš u goste "čeličnim" Hrvatima !!

Avatar Feniks
Feniks
21:54 28.02.2014.

Milanović već sada zna da će izgubiti sve slijedeće izbore pa ide čak na dva tjedna u turistički obilazak Australije i Novog Zelanda. Ne bih mu zamjerio da ide na svoj trošak, ali sve ćemo mi to platiti.

AN
ANM
20:12 28.02.2014.

Karamarko, zašto se ljutiš na predcednika i vladu? Pa oni provode memorandum2 i to vrlo uspješno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije