Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladenci

Kapetan Dragan vjenčao se dok se skrivao od australske policije

kapetan Dragan
Ray Strange/THe Australian
04.06.2010.
u 09:06

Njegova supruga Nada Lukić-Bruce potvrdila je tu vijest za srbijanski tabloid Alo, međutim, nije željela otkriti kada su se i gdje vjenčali.

Kapetan Dragan vjenčao se, i to prije tri mjeseca, dok se skrivao od australske policije, piše srbijanski tabloid Alo. Njegova supruga Nada Lukić-Bruce potvrdila je srbijanskim novinarima tu vijest, međutim, nije željela otkriti kada su se i gdje vjenčali.

Novopečeni mladenci poznaju se već godinama, a ljubav je planula prilikom Vasiljkovićeva prvog boravka u australskom zatvoru. Nada ga je tada posjećivala, a čak je i svjedočila u njegovu korist.

- Dragana stalno posjećujem u zatvoru i jako sam zabrinuta za njega. Psihički je vrlo loše. No on je hrabar i vjerujem da će sve izdržati, kaže Nada koja se svaki dan moli da Dragana ne izruče Hrvatskoj. 

Australski mediji pišu kako su Kapetana Dragana policajci našli na jahti Nadina bivšeg supruga.

Ključne riječi

Komentara 72

AJ
Ajduk
09:23 04.06.2010.

Pametno - da ga ima ko posecivat u buksi !

Avatar Grunf
Grunf
09:30 04.06.2010.

ako ga posjeti u hrvatskom zatvoru nju treba uhitit radi veličanja zabranjene ideologije i govora mržnje

VI
vidimškoj
13:45 04.06.2010.

04.06.2010. u 12:18h sa škoja se vidi magare je napisao/la: \"Vidinškoj\" brajo .jesi li bija na svadbi? \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" OVO JE ZA TEBE ZDRAVA ZAJEBANCI.. da me pitaš jesan li bija ovome četniku na svadbi??????? Onda si ti sinko zbilja bolestan.bilja bolestan. Prije bi ti oprostija da si me posla u niku stvar. Drugi put promisli kako misliš vriđat. A da voliš i poštuješ svoju obitelj onda bi bija obazriviji i prema drugima. Ja se mogu izvinit tvojoj materi jer ona nije kriva šta ima takvoga tovara,ali tebi ne dok se ti ne izvineš meni. (Stara izvini,nisan tija,bija san izazvan). Ja i svoju zoven stara pa da ne misliš da je sa ovim vriđan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije