Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragan Vasiljković

Kapetan Dragan tri tjedna u samici: Hrvati čine sve da me ne puste na slobodu

Kapetan Dragan
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/4
17.06.2019.
u 08:18

Nisam kriv, nisam kontaktirao s medijima niti sam se javno obraćao, tvrdi Vasiljković

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan požalio se srbijanskim medijima preko svoje odvjetnice Slađane Čanković jer se tri tjedna nalazi u samici u zatvoru u Lepoglavi.

Kaže kako je u samici završio pod optužbom da je prekršio zatvorska pravila zbog privatnog pisma Draganu Palibrku, a koje je on potom proslijedio javnosti, piše B92.

– Nisam kriv, nisam kontaktirao s medijima niti sam se javno obraćao – tvrdi Vasiljković. Kaže i kako 'Hrvati čine sve da stopiraju njegov izlazak na slobodu'. Iz zatvora bi treba izaći 20. ožujka iduće godine nakon što odsluži 13,5 godina zatvora.

Večernje novosti navode kako je upravu zatvora najviše iritiralo jer je Vasiljković naveo da je 'Lepoglava nacistički logor' jer je navodno smješten u odjelu gdje su samo Srbi osuđeni za ratne zločine.

Kapetan Dragan
1/13

Komentara 31

RU
Ruby
08:57 17.06.2019.

Kapetane! Da si to sto si ucinio ucinio u SAD sad bi bio ili spzen na stoluci ili bi trunuo u Gvantamu. Budi sretan lepoti je u Lepoglavi

IM
Immanuell
08:53 17.06.2019.

Čudi se Dragan što je u samici....... Trebalo ga je u samicu od početka izdržavanja kazne....... Za njega je to luksuz, Waldorf Astoria....... To je puno više negoli je on davao drugima kad je odlučivao o životu i smrti.......

Avatar comparator
comparator
08:49 17.06.2019.

Mislim da tom zločincu za svaku riječ treba produžiti kaznu jer mu ova kazna nije otvorila oči i postoji opasnost od ponavljanja djela. Dakle kaznu mu se ne smije ublažiti niti umanjiti za vrijeme provedeno u drugim pritvorima jer to nisu bili zatvori te je iz njih širio svoju propagandu kao i sada .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije