Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Letio telefon, papiri...

Kaos u sudnici: Mladić napao suca i bacao stvari na njega, ovaj mu bez zadrške uzvratio

Kaos u sudnici
YouTube screenshot
05.02.2021.
u 11:06

Nakon što mu je izrečena kazna, Newsome je potpuno izgubio živce. Istrgnuo se iz ruku policajke te pokušao napasti suca.

Američki mediji ovih dana prenose dramatičnu snimku sa suđenja u Mississippiju, a u glavnim ulogama su 27-godišnji Sidney Newsome, osuđenik za obiteljsko nasilje, te sudac Aubrey Rimes.

Nakon što mu je izrečena kazna, Newsome je potpuno izgubio živce. Istrgnuo se iz ruku policajke te pokušao napasti suca. Prema njemu je bacao sve što mu se našlo pod rukom, papire, telefon, a policajka ga je pritom pokušavala spriječiti.

 

Sudac nije oklijevao te je ustao sa stolca, došao do osuđenika u lisicama te ga bacio na stol. Kako bi smirio 27-godišnjaka, sucu je pomogao i Newsomeov brat.

Odmah su u pomoć stigli ostali policajci te su obuzdali mladića. Pritvoreni Newsome optužen je za nepoštovanje suda i vjerojatno će se suočiti s dodatnim kaznama.

Komentara 1

LA
lajh1985
12:24 05.02.2021.

Steta sto zvuka nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije