Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon sjednice

Kaos u Ražancu: Ljutiti mještani se potukli s vijećnicima HDZ-a

Ražanac
Foto: http://www.opcina-razanac.hr
20.07.2016.
u 11:00

Petorica vijećnika vladajućeg HSP AS-a digla su ruku za prihvaćanje prijedloga o vrtiću, dok su dva vijećnika iz te stranke zajedno s još šestoricom HDZ-ovih vijećnika ostala suzdržana, čime je opstruirano donošenje odluke.

Sjednica Općinskog vijeća u Ražancu kod Zadra sinoć je završila u kaosu. Naime, došlo je do međusobnih obračuna i napada mještana na vijećnike oporbenog HDZ-a.

Predsjednik vijeća Vladimir Kovačević iz HSP AS-a je umjesto u općinskoj vijećnici sazvao sjednicu u prostoru knjižnice zbog, kako je prije početka kazao, velikog interesa mještana općine Ražanac, a i zbog invalidnih osoba kojima je pristup knjižnici osiguran u odnosu na vijećnicu, piše Zadarski.hr.

Ispred knjižnice nakon toga se okupilo stotinjak stanovnika koji su htjeli nazočiti sjednici, a među njima je bilo i majki s malom djecom.

Kovačević je, nakon što je utvrđena nazočnost svih 13 vijećnika, dao na usvajanje prijedlog odluke o davanju suglasnosti novog aneksa ugovora Osnovne škole Juraj Baraković s ciljem otvaranja dječjeg vrtića koji je izgrađen i stoji zatvoren već devet mjeseci.

Petorica vijećnika vladajućeg HSP AS-a digla su ruku za prihvaćanje tog prijedloga, dok su dva vijećnika iz te stranke zajedno s još šestoricom HDZ-ovih vijećnika ostala suzdržana, čime je opstruirano donošenje odluke.

Kada su vijećnici HDZ-a krenuli izlaziti, na njih su nasrnuli bijesni mještani te je nastao totalni metež i kaos u dvorani.

>> Najbolji prijatelji obračunali se razbivši jedno drugome glavu

Komentara 45

MN
Marijan Nikic-Pejic
12:07 20.07.2016.

ovdje nesto smrdi. Kako to da su dva vijecnika HSP-a protiv? Zasto bas u knjiznici? Onaj izgovor so invalidima ne drzi vodu? Sta ima osnovna skola s vrticem? Kakav interes i kome ide u korist? Odgovor na ova pitanja dao bi dosta svjetla u ovom mraku.

Avatar anlaser
anlaser
12:19 20.07.2016.

Čemu tolika pitanja ? Vrtić je sagrađen a neradi . Jel to normalno ? Nije ! Ttipično za ovu državu, novci su potrošeni ili ih nema a nitko nije kriv.

FG
forest_gump
13:18 20.07.2016.

Sjajno ....bolje ne može ...treba djecu pustit da lutaju...a vijećnici NEK dobijaju naknade...13 vijećnika za mjesto poput razanca koje zimi ima 200 stanovnika ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije