Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPRIDE POVORKA

Kaos u Beogradu: Više od 250 huligana napalo policajce, 12 ozlijeđenih

Deseci uhićenih u Beogradu: Huligani se sukobili s policijom, čuli su se i topovski udari
Foto: Amir Hamzagic
1/16
17.09.2022.
u 19:40

Prema srpskim medijima, osim što su ozlijedili 12 policajaca, huligani su oštetili i 5 službenih vozila.

Na današnjoj povorci u sklopu Europridea čiji se završetak odvijao u Beogradu, došlo je do više sukoba prosvjednih skupina s novinarima, policijom, i sa sudionicima povorke. 

U 17 sati u Karađorđevom parku kod Veterinarskog fakulteta, skupina huligana napala je policiju, pri čemu je ozlijeđeno 12 službenika, piše Blic.

Grupa od 250 do 300 navijača naoružanih pirotehničkim sredstvima, palicama i kamenjem napala je službenike IJ92.

Prema srpskim medijima, osim što su ozlijedili 12 policajaca, huligani su oštetili i 5 službenih vozila.

Komentara 26

TH
Thufir
21:15 17.09.2022.

U Juternjem su jako ogorčeni na Pomfritija. Nije za EU homoseksualce, a ne mogu to nikako sakriti. To što Pomfritije oduvjek o Hrvatima i Hrvatskoj državi misli kao i svaki drugi četo, to ih svih ovih godina nije ni malo diralo, čak štoviše, pričali su nekakve bajke o "intelektualnim" kružocima koje je priređivao dok je "služio" u Zagrebu. Naravno, najradije viđeni gosti svi naši vrli lijevi "intelektualci". Danas sve možeš, pljunuti na bilo koga, zgaziti i slično, samo se nemoj slučajno dotaknuti svete manjine (u Hrvatskoj ih doduše imamo dvije, Srbe i homoseksualce). Uzgred rečeno, interesantno mi je kako izgleda u Hrvatskoj živi cvijet srpske nacije, naime iako bi doma u Srbiji najradije pomlatili sve homoseksualce, u Hrvatskoj su svi bili protiv na referendumu za brak. Dakle, ili mi u Hrvatskoj imamo najbolje od Srba ili su glasali onako kako su bili uvjereni da će nam najbolje "staviti". Pitanje na kraju, počelo je Pride paradom, pa je bio Pride mjesec (lipanj, ako se ne varam), a sad već izgleda imaju Pride godinu, jer sad već paradiraju svaki drugi dan?

HH
Hrvoje Hrk !!
21:49 17.09.2022.

Bravooo, ti srbi imaju za svaki prosvjed hrabrosti i skupi ih se na tisuce..a kod nas nikad nista za bilo kaj

Avatar Moodleen
Moodleen
19:38 17.09.2022.

A da se malo odmorite od tih vaših zapadnih turčina? I civilizaciju malo oslobodite od kontinuiranog srbendovanja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije