Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U BENKOVCU

U sukobu s 21-godišnjakom teško ozlijeđen pa se potukao i s policijom u postaji

Foto: Screenshot/Google Maps
07.08.2020.
u 10:02

Nije prestajao s aktivnim pružanjem otpora pa su ga policijski službenici uz uporabu tjelesne snage polegli na pod, kojom prilikom je muškarac udario policijskog službenika u predjelu oka

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 23 i 21 godinu.

- Naime, sumnjiči ih se da su se jučer, 06. kolovoza oko 04.00 sata u Šopotskoj ulici u Benkovcu verbalno, a potom i fizički sukobili te je 23-godišnjaku nakon liječničke pomoći utvrđena teška tjelesna ozljeda. 

Obojica su uhićena i privedena u službene prostorije gdje je nad njima provedeno kriminalističko istraživanje pri čemu je 23-godišnjak verbalno vrijeđao i omalovažavao policijske službenike te pružao aktivan otpor.

Kako muškarac nije prestajao s aktivnim pružanjem otpora, policijski službenici su ga uz uporabu tjelesne snage polegli na pod, kojom prilikom je muškarac udario policijskog službenika u predjelu oka, te ga pri tom lakše ozlijedio.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, nadležnom državnom  odvjetništvu podnosi se kaznena prijava protiv 21-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda, te protiv 23-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kazneno djelo  Prisila prema službenoj osobi u pokušaju - istakli su iz zadarske policije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije