Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDILO U ENGLESKOJ

VIDEO Kradljivci pokušali pobjeći s parkirališta, a onda su se uključili građani

Foto: Screenshot
1/5
25.12.2018.
u 10:22

Osoba koja je sjedila za volanom plavog Citroena C3 udarila je pješaka na parkiralištu te pobjegla.

Jedna je osoba teže ozlijeđena dok je druga lakše u kaosu koji je nastao na parkiralištu trgovačkog lanca prodavaonica Tesco u Engleskoj. Incident se dogodio u nedjelju oko 14 sati tijekom velike gužve.

Osoba koja je sjedila za volanom plavog Citroena C3 udarila je pješaka na parkiralištu te pobjegla. Ozlijeđena žena prevezena je u bolnicu gdje su ustanovljene teže ozljede dok je muškarac zadobio lakše ozljede.

Na Facebooku je osvanula i snimka na kojoj se vidi kako bijesni kupci udaraju kolicima i šipkama po automobili koji se zaletava u automobile i pokušava napustiti parkiralište.

Policija vjeruje kako su osobe u automobilu bile uključene u incident koji se dogodio unutar dućana gdje ih je osiguranje zaustavilo zbog navodnog pokušaja krađe alkohola, piše BBC.

U snimci pogledajte kako je izgledao kaos na parkiralištu.

Ključne riječi

Komentara 6

LE
lenger
12:36 25.12.2018.

Pogledaj ti malo bolje, plavuša je suvozačica. U Engleskoj smo.

DO
domxerex
11:56 25.12.2018.

Pogledajte malo bolje, vozačica je plavuša vjerojatno engleskinja ali ostak posade mi se čini da ih novinar nije smio navesti zbog marakeške konvencije da ne bi novine loše pisale o garavim obrezanim migrantima. Ne smiju doma piti alkohol pa onda vani prave svinjarije. Eto kako izgleda njihov uspješni multikulturalizam. Eto meni dva dana zabrane po marakešu. Migranti tuku i siluju a nas domaće zajebavaju sa Ik a na njih se to ne odnosi. Na njih i kriminalce koji rade za političare (slučaj "daruvarac"). Licemjerni novinari, po,itičari i sudci). Koruptivna sprega.

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
16:49 25.12.2018.

Srbi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije