Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mogao ništa

Kao u hororu: Šokirao se što je uslijedilo nakon što je ušao u lift

Lift izgubio kontrolu
Foto: Youtube
1/2
09.06.2014.
u 18:38

Kada je Čileanac ušao u lift, on se počeo nekontrolirano penjati, a situacija se samo pogoršavala

Oni koji se boje liftova imaju uglavnom dva straha – onaj od tijesnog prostora i strah da lift počne padati u ponor.

Muškarac iz Čilea je sličan scenarij, kao iz nekog horora, doživio na vlastitoj koži. Naime, kada je ušao u lift, on se počeo nekontrolirano penjati i prestrašeni muškarac ga je pokušavao zaustaviti pritiskanjem gumba, no bezuspješno. Da stvar bude još gora, prilikom sve brže jurnjave prema gore vrata lifta su se otvorila.

Lift je naposljetku udario u strop prilikom čega je nesretni muškarac teško ozlijeđen. Kako javlja Business Insider, lift je u 15 sekundi "preletio" čak 30 katova.

Cijeli užas snimila je nadzorna kamera u liftu.

>> Beyonceina sestra u liftu se potukla s Jay Z-em

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:53 10.06.2014.

super, sad ćemo još o tome razmišljati kad uđemo u lift....doduše u mojoj zgradi jedino može pasti dolje , ove brzine su njemu nedostupne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije