Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izravno u remetinec

Kao na filmu: Dubrovački diler skočio kroz prozor u ruke - policiji!

skok
Željko Mršić/24sata
10.09.2013.
u 09:59

Riječ je o članu narkopodzemlja koji je u u međunarodnim narkokrugovima poznat kao veza s crnogorskim ogrankom.

Pravo filmsko uhićenje odvilo se sinoć oko 20 sati u dubrovačkoj četvrti Lapad u Ulici Mate Vodopića. Pripadnici Odjela za suzbijanje opojnih droga PU dubrovačko-neretvanske probili su ulazna vrata stana na drugom katu te inače mirne lapadske ulice, kako piše Dubrovački vjesnik, uz ishođeni sudski nalog jer se tamo skrivao R.V. zvani Gigo (40).

Riječ je o članu narkopodzemlja koji je prije nekoliko godina zbog dokazanog sudjelovanja u preprodaji narkotika osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu, ali ju je uspješno izbjegavao skrivajući se dvije godine na području susjedne Crne Gore gdje je, iako je za njim bila raspisana tjeralica, boravio u više gradova i uspješno se skrivao uz pomoć osoba za koje se pretpostavlja da su s njim surađivale u narkobiznisu na području regije jugoistoka Europe. Poznat je u međunarodnim narkokrugovima kao veza s crnogorskim ogrankom.

Policija je doznala da se u svoj grad vratio prije nekoliko dana te je pratila punktove na kojima se mogao skrivati ili pojaviti. Kad je Gigo vidio da su policajci provalili u stan, bez razmišljanja je skočio kroz prozor. No, skočio je u ruke policiji jer je osiguranje čekalo pred zgradom. Gigo je uhićen te će biti upućen izravno u Remetinec.

>>'Padaju' dileri: U Meksiku uhićen vođa narkokartela Gulf

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije