Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filmska scena u beogradu

Kao da su sami na svijetu: Mladi par žestoko se posvađao dok su oko njih trčali prosvjednici

Foto: TikTok/Screenshot
1/4
19.09.2022.
u 14:49

"Legenda kaže da se još uvijek svađaju", "Straight (heteroseksualne) svađe su neuništive", "Selo gori a baba se češlja" samo su neki od komentara koje su čitatelji ostavili ispod videa.

Nesvakidašnja je scena zabilježena na ulicama Beograda za vrijeme nereda koji su izbili zbog Europride manifestacije. Dok su huligani koji su pokušali omesti povorku bježali od policije, netko je snimio video na kojem se mladić i djevojka svađaju u potpunosti ignorirajući kaos koji se događao oko njih.

Snimka je objavljena na TikToku a na njoj se vidi kako se mladić i djevojka energično svađaju pred zgradom dok ulicom iza njih trči velika, glasna skupina muškaraca.

@usrana_motka Za necenzurisani sadržaj zapratite Telegram kanal t.me/usrana_motka link u opisu profila. Zapratite i drugi profil @Usrana Motka X ♬ original sound - Usrana Motka

Veći dio svađe izgubio se u buci huligana iz pozadine, no u jednom se trenutku može jasno čuti kako je djevojka povikala "Marš đavole"

"Legenda kaže da se još uvijek svađaju", "Straight (heteroseksualne) svađe su neuništive", "Selo gori a baba se češlja" samo su neki od komentara koje su čitatelji ostavili ispod videa.

 

 

Komentara 1

Avatar Idler
Idler
15:13 19.09.2022.

A jel ma kakšna vjest "iz Niš"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije