Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovar
Povratak na članak

Kandidatkinja za zamjenicu župana iz reda srpske manjine položila ruže i zapalila svijeće

- Napravila sam ovo prije svega iz ljudskosti, a ne radi bilo kakve kandidature i politike, kazala je Tatjana Mirić.

Komentari 3

ŠO
Šokac1
13:28 12.05.2021.

Prije svega, rat se nije "dogodio". Počeli u ga gopođini srpski sunarodnjaci jer nisu željeli priznati samostalnu hrvatsku državu u kojoj su se zatekli - da, doslovno, u kojoj su se ZATEKLI , jer ju ne vole. Umjesto da nastave normalni suživot sa većinsikm hrvatskim narodom i da svima bude bolja budućnost u EU, oni su se uputili u suludu avanturu stvaranja nekakve "SAO"u svezi sa Srbijom, koja je rezultirala nepotrebnim tisućama poginulih na obje strane. Ali, kako gospođa veli, 30 godina je prošlo od rata koji se "dogodio", ali Srbi u Hrvatskoj ni sada ne misle kao i onda. Uzput, zašto se ne prizna postojanje Hrvatske prevoslavne crkve protiv koje nitko normalan nema ništa i koja bi vjernicima pravoslavne vjere omogućila legalno ispovijedanje svoje vjere.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
14:12 12.05.2021.

znači opet srbi izbjegava otići u logore smrti (ovčara ) te se se pokloniti žrtvama

VL
AV
Avimm
20:04 12.05.2021.

Eto doska jedna da zali a autobusi iz Srbije dolaze na glasanje.Dali gda.zivi i radi u Vukovaru ilu je dosla preko granice a ima HR osobnu kartu????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.