Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslali pismo

Kandidati za predsjednika HLK pozivaju Plenkovića da zaustavi izbore

Herman Vukušić glasuje za predsjednika HLK
Foto: Screenshot
1/2
14.05.2019.
u 12:16

Kao posljednji dokaz neregularnosti navodi se potez dr. Hermana Vukušića koji je, iako su izbori tek 20. svibnja, jučer glasovao u Hrvatskoj liječničkoj komori

Kandidati za predsjednika Hrvatske liječničke komore (HLK) na izborima koji su najavljeni za 20. svibnja, dr. Hrvoje Tomasović i dr. Miran Cvitković, poslali su pismo premijeru Andreju Plenkoviću da zaustavi te komorske izbore.

U pismu navode niz nepravilnosti, o kojima se dosad javno i izvještavalo, a kao posljednji dokaz neregularnosti navodi se potez dr. Hermana Vukušića koji je, iako su izbori tek 20. svibnja, jučer glasovao u Hrvatskoj liječničkoj komori.

Ubacivanje u otvorenu glasačku kutiju u prostorijama HLK ovaj psihijatar, inače kandidat za zamjenika dr. Tomasovića, snimao je i o glasovanju sedam dana prije izbora obavijestio i nadležnog ministra zdravstva, prof.dr.sc. Milana Kujundžića. Pismo premijeru poslala su spomenuta dvojica kandidata, od njih ukupno šest, koji se natječu za poziciju u HLK. 

Komentara 2

DA
darwil
13:08 14.05.2019.

Ovaj Vukušić se "Ministru" Grmoji odmah postavio za savjetnika kao i onaj prof.koji se kandidirao na sve moguće funkcije do predsjednika RH a sve čorak.Vukušiću daj se umiri.

Avatar southman
southman
12:39 14.05.2019.

Što Predsjednik Vlade ima sa HLK ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije