Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE
Povratak na članak

Kandidati o rezultatima: 'Ako se to dogodi treći put, Zadru ne treba politička borba nego egzorcizam '

Kratko i jednostavno - tako bi se moglo opisati poruka koju je Splićanima poslao Ivica Puljak, koji je iznenadio sa svojim rezultatom u gradu pod Marjanom.

Komentari 2

AS
Astaroth
05:41 20.05.2021.

Najbitnije je da Zadar dobije promjene, nakon masakriranja grada od strane nekoliko obitelji i krafezea, grad i njegovi ljudi očajnički traže promjene od korupcije, kriminala, nepotizma i uhljebljivanja po gradskim firmama. Nadam se da je dosta toga.

VL
DV
dvojnica
11:13 17.05.2021.

Ne vidim ja tu nikakve velike promjene osim sto je Zagreb skrenuo ektremno ulijevo. A to bas i nije neka pozitivna promjena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.