Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATE ŠIMUNDIĆ
Povratak na članak

Kandidat Domovinskog pokreta za splitsko-dalmatinskog župana: HDZ-u nije stalo do općeg dobra

"HDZ ima strukturne probleme. U toj stranci dominiraju oni koji  nisu tu radi općeg dobra, već zbog svojih partikularnih interesa, karijera ili bogaćenja. Domovinski pokret Splitsko – dalmatinske županije želi biti dio rješenja"

Komentari 2

Avatar nisam_robot
nisam_robot
12:38 14.04.2021.

HDZ-u nije stalo do opceg dobra ali je stalo onima koji po narudzbi i potrebi ekstremno desnicare. Samo da bi se svi Hrvati onda optuzivali za desnicarsvo. DP i Skoro je odlucujuce pridonjeo instaliranju najnesposobnijeg, najprgavijeg i najljenijeg predsjednika do sada. Jer im je blizi lijevi nesposobnjakovic koji mrzi hravtske simbole i branitelje nego jedna konzervativna , sposobna, simpaticna, aktivna i u svijetu priznata i prihvacena predsjednica. Bio sam veliki simpatizer Ruze Tomasic ali ovo sto desnica sada radi sigurno ne radi za hrvatski narod nego za opanacke narucitelje odnosno vjerojatno za Cubeta direktno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.